2777
2789
عنوان

درد و دل

30 بازدید | 4 پست

سلام

تا حالا شده از ازدواجتون پشیمون بشین من ک خیلی زیاد از صد در صد همون صدرصدش پشیمونم بخاطر حرفای مردم ک پشتم میزدن تصمیم ب ازدواج گرفتم

سنتی نبود ازدواجمون ولی خب از روز اول ک رفتیم زیر یه سقف اصا جور نبود خلق خوومون همو نمیتونیم درک کنیم

اون از زندگی یه دید دیگه داشت من یچیز دیگه اون احساساتی من بی احساس او دوس داره حرفای عاشقونه بشنوه ولی من اصا دوس ندارم دلم میخاد تو خودم باشم کلا پسرمم دوسالشه واقعا از همدیگه خسته شدیم فقط سال اول ازدواجمون پیش هم خوابیدبم

بوم ک به دنیا اومد جاشو عوض کرد گف نمیتونم بچه سروصدا میکنه

من دیگه ب نبودش کنار خودم عادت کردم اصا نمیتونم کنارش بخوابم اصا بوشو نمیتونم تحمل کنم اون زن هات دوس داره من کلا سردم سرده سرده سرد

کلااا متفاوت متفاوت اگه بخاطر پسرمون نبود تا حالا جدا شده بوذیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال اول ازدواجمون خوب بود ینی بهم پول نمیداد ولی هرچی میخاستم میخرید 

پول ندادنش رو مخم بود کلا 

تو خونه اولی جا به جا شدیم رفتیم ی جا دیگه دوسال موندیم اونجا بخدا حتی فشار نمیاوردم بهش ک حتما الا بلا پول بده لباس بخرم  من خیلی وقت بود لباس نداشتم با ی تمن دو تمن چیری نمیشه خرید لباس خونگی راحتی زیر بیرونی کفش شلوار مانتو هیچ نداشتم ب روشم نمیاوردم میگفتم از اینجا بریم میخرم 

ولی خب سال دوازده ماه 

سیزده ماش دعوا داشتیم هر روز و هرشب 

اونجا جا به جا شدیم رفتیم ی جا دیگه گفتم دیگه لباس میخام گف اخر هفته دونیم میدم 

دونیم گفت دو تمن 

دو تمن گفت یک و نیم 

ی تمن کلا داد بهم 

اخه ی تمن چی میشه بخام بگیرم اخر هفته عروسیه  گفتم من چیزی نمیخرم میخام بزارمش برا اونجا بچه کوچک دارم ماشینم همیشه خرابه شاید ی اتفاقی افتاد  بهم گفت عقده ای گرسنه😢😢😢