2777
2789
عنوان

خداشب عیدی عیدیم بهم داد😭

253 بازدید | 14 پست

بچه هاابعدکلی انتظار امشب بی بی چکم مثبت شد 

بچه هاامن 13روزبرام گذشته اما نمیدونستم سرخود دانه سیاه خوردم اویشن خوردم. چندباری الان یکم دردای پریودی دارم ترسیدم چیکارکنم هیچ علامتی ندارم فقط دردای پریودی اونم زیادنه ولی دارم 🥺

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میارک باشههه😍😍😍

اصلا نگران نباش عزیزم 

علائم بارداری خیلی شبیه به علائم پریوده

حتی دل درد های خفیف شبیه به درد های پریود، اوایل بارداری طبیعیه. 

برای اطمینان خاطرت حتما با پزشکت درمیان بگذار 

ولی استرس و نگرانی نداشته باش🌺 

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

اولا مبارک  ولی ی ناخنتم بگیری بد نیست

قبلش، داشتم هسته خرما برای پسزم درمیوردم 🤣

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

میارک باشههه😍😍😍 اصلا نگران نباش عزیزم  علائم بارداری خیلی شبیه به علائم پریوده ...

برام دعا کن حتی خواب به چشمم نمیات🥰ممنونم نظرت گفتی برام وقت گذاشتی

خداروشکر مبارک منم شوخی کردم.ناراحت نشی مامانی

فدای یتارموت عزیزم ممنونم تبریک گفتی بهم

تبریک میگم عزیزممم فک کنم درده بخاطر بارداریه  نگران نباش

انشاالله انشاالله بخیربگذره برام

مبارکه❤️ انشالله به دنیا بیاد به سلامت مایه افتخار پدر و مادرش میشه

ممنونم اللهی، امین عزیزدلم

برام دعا کن حتی خواب به چشمم نمیات🥰ممنونم نظرت گفتی برام وقت گذاشتی

چشم عزیزمم 

انشالله تا چشم به هم بزنی یه تیکه ی خوشگل از قلب و وجودتون  که حاصل عشقتونه رو بغل می‌کنید😍❤️

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻