2777
2789

من عاشق حرفای عاشقانه و رمانتیک و قربون صدقه رفتنای شوهرم شدم ...شوهرم خیلی چرب زبونه جوری که هردختری رو میتونه با زبونش و دروغاش جذب خودش کنه...وقتی با شوهرم آشنا شدم تازه از زن اولش جدا شده بود یه سال و نیم بیشتر باهم زندگی نکرده بودن که جدا میشن بعدش من باشوهرم اشنا شدم و اون همش از زن سابقش بد میگفت و جوری که میخواست اونو مقصر جلوه بده خلاصه انقدر قشنگ دروغ میگه که هرکسی باور میکنه...تو مدتی که باهم آشنا شدیم چهارماه بیشترطول نکشید که اومدم سر زندگی وحالا تعریف نمیکنم چه اتفاقایی افتادوخلاصه تو زندگی تازه اخلاقا وایرادای بزرگ وپنهانش برام یکی یکی رو میشد

خیانت ،اعتیاد،خیلی دروغگو و دو رو بودنش،تنبل بودنش و درماه ده پونزده روز به زور سرکار رفتنش ..شبا خونه نموندن و به بهانه کارو مسافر کشی پی خانومبازی و مواد کشیدن رفتنش...خلاصه نگم براتون چیا که به سرم نیومد..این ادم همونی بود که تو دوره اشنایی یه جوری نقش بازی میکرد فکر میکردم لنگه اش تو دنیا نیس بهترین مرد دنیاس...مثلا الکی میگفت یه دختره بهم پیام داد قبل از تو باهاش اشنا شده بودم برا ازدواج که تا تورو دیدم عاشقت شدم به اونم گفتم خداحافظ و بلاکش کردم اما غافل ازاینکه تا دیقه نود که بیان خواستگاری من و عقد کنیم تو کل اون چهارماه اشنایی با اون دختره هم درارتباط بوده و دوبار هم باهاش رابطه جنسی داشته..یا مثلا تو دوره اشنایی بهم میگفت توخوابم بهت خیانت نمیکنم و تو زندگی بارها خیانت کرد یا میگفت پرچمتو جلو خانواده ات میبرم بالا اما فقط باعث شد سرکوفتم بزنن‌‌..میگفت بهترین زندگی رو برات میسازم اما منو ازاول زندگی آورد حومه تهران و با تنبلی و سرکار نرفتناش فقط عذابم داد گرسنگی کشیدم با نداریش سه سال ساختم ...طلاهامم اول زندگی گرفت و به باد داد ..تو اشنایی میگفت حتی سیگارم نمیکشم اومدم تو زندگی فهمیدم معتاده شیشه میکشه سیگاریم هست‌..خلاصه که خدا ازش نگذره همه وجودش سرتاپاش دروغ بود و منم قربانی شدم الانم تصمیم به جدایی دارم واقعا سختمه دیگه تحملش کنم..لطفا شما خیلی نو انتخاب همسر دقت کنین گول حرفا و زبون ریختناشونو نخورین حتما حتما تحقیق کنین و خوب بشناسین طرفتنو بعد ازدواج کنین

الهی عزیزم💔

غم به دلت راه نده انشالله بهترینا جلوی پات سبز بشن❤️

بنآم ازادی❤️🪄     خدایا همیشه مراقب رویاهای ما باش✨.        ❤️دعا کنیم برای هم حتی بی دلیل❤️.             💎من و کسی که برای من است💎.           🤍متاهل🤍.                         شهریارم🪄

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب همون لحظه ای که  بهت گفته با یه دختری داشتم برا ازدواج اشنا میشدم اما تا تو رو دیدم به اون گفتم خدافظ یعنی لاشیه دیگه

چجوری میگی جوری نقش بازی میکرد هیچکی نمیفهمید اینکه خودش گفته اگه یکی قشنگتر ببینم باهات خدافظی میکنم!

دخترا خام حرف پسرا نمیشن دخترا خام رویا پردازی های خودشون میشن وگرنه یه پسر از همون ماه اول خود واقعیشو نشون میده

ما عاشق تصورات خودمون میشیم 

{ خانم هستم }
خب همون لحظه ای که  بهت گفته با یه دختری داشتم برا ازدواج اشنا میشدم اما تا تو رو دیدم به اون گ ...

نه منظورش این بود به اون حسی نداشته و رابطش جدی نبوده  ولی واقعا عاشق منه ...گفت قبل ازمن با یکی آشنا شده بوده که به نتیجه نرسیدن ولی تامنو دیده عاشقم شده

نه منظورش این بود به اون حسی نداشته و رابطش جدی نبوده  ولی واقعا عاشق منه ...گفت قبل ازمن با یک ...

اگه از قبل به نتیجه نرسیده بودن که قبل از دیدن شما خدافظی میکردن اما گفته وقتی تو رو دیدم به اون گفتم خدافظ و بلاکش کردم

درسته که این قضیه همش میتونه دروغ باشه اما به زبون اوردن همین نکته میتونست بهتون بفهمونه ادم درستی نیست

{ خانم هستم }
اگه از قبل به نتیجه نرسیده بودن که قبل از دیدن شما خدافظی میکردن اما گفته وقتی تو رو دیدم به اون گفت ...

نه من اینجا بد نوشتم یعنی نتونستم منظورمو خوب برسونم اون گفته بود قبل من با یکی اشنا شده بوده که باهاش بخ نتیجه نرسیده و خداحافظی کرده.‌‌بعدکه بامن اشنا شده دوباره اون دختره بهش پیام داده بوده اینم بلاکش کرده بوده مثلا...برای اینکه اعتمادمنو جلب کنه بهم اینارو میگفت مثلا پیام اونو برام اسکرین شات گرفت فرستاد ....حالا متوجه شدین

خدا ازش نگذره چنان تو چشمام زل میزد و چشاش پراشک میشد و عاشقانه نگاهم میکرد و این حرفارو میزد که مگه ...

سلام عزیزم مرسی که تجربیاتتو به مام منتقل کردی الهی خدا واست بسازه شمام جوونی اگه انقد بدی داره جدا شو

سلام عزیزم مرسی که تجربیاتتو به مام منتقل کردی الهی خدا واست بسازه شمام جوونی اگه انقد بدی داره جدا ...

خواهش میکنم عزیزم وظیفمه بگم چون زندگی وآینده من به دست این ادم حیله گر خراب شد برا همینم دوس دارم بقیه دخترای دم بخت حواسشون جمع باشه مثله من ساده نباشن ...اگه حداقل بتونم زندگی یه نفرم با گفتن این تجربه های تلخم نجات بدم واقعا خوشحال میشم چون خودم دارم خیلی عذاب میکشم و دیگه تا چندماه دیگه حتما طلاق میگیرم ازش..حالا این فقط چندنمونه از دروغاش بود که گفتم فقط خواستم بگم رو حرف هیچ مردی حساب باز نکنین فقط تحقیق کنین و خوب بشناسینش بعد ازدواج کنین...من بدبختیم این بود که چون پدرم مخالف ازدواجمون بود لج کرد و تحقیق نکرد این شد که از گذشته اش و علت طلاقش بی خبر موندم وگولشو خوردم وزنش شدم ...شماره یه دختر دیگه ام جای زن سابقش داد باهاش حرف زدم.‌‌.اصلا فکر نمیکردم دراین حد ادم بدذاتی باشه اما متاسفانه بود😔