2777
2789
عنوان

بابا یه لحظه بیاین سوال مهم دارم

73 بازدید | 10 پست

من نهمم همه نمراتم 20 ولی زبانمو خراب کردم من خودم حساب کردم میشم 17/75 اما سه تا سوال اشتباه نوشتم که میتونه ارفاق کنه اگه ارفاق کنه 18/5 میشم من از خودش پرسیدم گفت فک کنم 19 گفتم حساب کردم شدم 18/25 (اول بد حساب کرده بودم) گفت فک کنم شدی 18/5 بعد من امروز رفتم مدرسه مدیر داشت میگفت اگه مثلا ۱۹/۹۹ بشه ما میتونیم کاری کنیم حالا به نظرتون این نیم نمره رو داده یا میدن

یعنی چیکار کنند گلم؟

معلم گفت فک کنم ۱۸/۵ شدی 

بعد معاون پرورشی کسی که نمراتو وارد میکنه گفته که اگه مثلا 19/99 بشه ما میتونیم کاری کنیم 20 بشه ایا 19/93 هم ۲۰ میدن یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلم گفت فک کنم ۱۸/۵ شدی  بعد معاون پرورشی کسی که نمراتو وارد میکنه گفته که اگه مثلا 19/99 بشه ...

گلم معاون اجرایی نمرات رو ثبت نمیکنه فقط نمرات رو میگیره

نه گلم همچین چیزی امکان نداره مگر اینکه معلم تون نمره تون تغییر بده و این معدل خودش به صورت سیستمی تعیین میشه و دست کادر مدرسه نیست .

عزیز دلم یه روزی ناراحت میشی که چرا میخواستی بیست بشی

نمرات دبیرستان اون هم نهایی اهمیت زیادی داره ولی نمرات شما در پایه نهم زیاد اهمیت نداره از الان خودت رو تحت فشار و استرس نمرات قرار نده بذار به وقتش 

گلم معاون اجرایی نمرات رو ثبت نمیکنه فقط نمرات رو میگیره نه گلم همچین چیزی امکان نداره مگر اینکه مع ...

من حساب کردم میشم 17/75 اما سه تا سوال میتونه ارفاق کنه اگه ارفاق کنه میشم ۱۸/۵ بعد من معلمم رو دیدم گفتم چند شدم گفت فک کنم ۱۹ بعد گفتم حساب کردم ۱۸/۲۵ شدم (اون موقع اشتباه حساب کرده بودم ) گفت فک کنم شدی ۱۸/۵

میشه؟ چجوری باید اینکارو بکنم

روز اول که اعلام کردن برا کارنامه

خودت و مادر یا پدرت برید مدرسه اگه دیدی نمره ات کمه بگو اعتراض داری و اعتراضت رو کتبا بنویس و بپرس کی برا نتیجه اعتراضت مجدد مراجعه کنی مدرسه