2777
2789

وای حتی نمیتونم تصورشو بکنم که جای عروس باشم. 

فکرشو بکنید همه کار هاتون رو انجام دادید و کمتر از ۲٠ساعت مونده به مراسمتون اقوام درجه یک فوت کنند😐🤦🏻‍♀️

صبح با کلی ذوق و شوق میوه، آجیل و... رو بردن تحویل دادن 

یک ساعت پیش زده دایی دختره مرده اوناهم کل مراسم رو کنسل کردن... 

نمیدونم ولی فکر کنم اگر جای عروس بودم من مراسمم رو میگرفتم. 

الان باید کلی خسارت آرایشگاه، فیلمبردار ، تالار، باغ، شام، آتلیه و.... هم بدن

تعداد رای : 33
نظرسنجی
بله
7
21%
نه
12
36%
نمیتونم خودمو بزارم جای اونا
11
33%
نظری ندارم
3
9%

وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻‍⚖️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فامیل ما جشنشو گرفت حتی شماره کارت فرستاد اونایی که رفتن ختم  پول عروسی رو براش بفرستن

من اگر جای عروس و داماد بودم اونم تو این دور و زمونه که مخارج سر به فلک کشیده به روی خودمم نمیوردم جشنمو میگرفتم بعدشم تسلیت.(البته تا ادم تو موقعیت قرار نگیره نمیتونه درک کنه) 

من بودم دیگه مفصل نمیگرفتم همون آتلیه و عکس و میرفتم سر زندگیم 

۳٠٠تا مهمون رو چیکار میکردید؟! 

🤦🏻‍♀️شام، شیرینی، میوه، آجیل و.... 

۱ ساعت پیش داییش فوت کرد 

۳٠٠تا مهمون رو چیکار میکردید؟!  🤦🏻‍♀️شام، شیرینی، میوه، آجیل و....  ۱ ساعت پیش داییش ف ...

کنسل میکردم خب نمیشه که داییه فوت شده

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
خدارحمت کنه  بنظرم کنسل کنه ده روز بعد بگیره

اره دیگه از ساعت پیش یکی یکی دارن به مهمونا اطلاع میدن که کنسل شده. 

دلم برای دامادم میسوزه ولی بیشتر برای عروس حیوونکی، فکرشو بکن با ذوق کم کم میخوای بخوابی که فردا بهترین شب عمرت رو با انرژی شروع کنی یهو این خبرو بدن. 

یعنی بحای عروس من کل استرس های این روز رو که کشیدن موند تو جونم

کنسل میکردم خب نمیشه که داییه فوت شده

دیگه ۷۸سالش بوده🤦🏻‍♀️

خدا رحمت کنه مرگ دست خداست ولی اگر میتونست ارتباط بگیره با این دنیا بنظرم میگفت بگیرید جشن رو. 

من اگر جای عروس و داماد بودم اونم تو این دور و زمونه که مخارج سر به فلک کشیده به روی خودمم نمیوردم ج ...

اصلأ نباید جار میزدن چی میشد فردای عروسی بگن 

فامیل ما سه روز قبل عروسی فوت کرد نمیشد قایم کرد جوون هم بود 

اصلأ نباید جار میزدن چی میشد فردای عروسی بگن  فامیل ما سه روز قبل عروسی فوت کرد نمیشد قایم ...

اره منم بودم همینکارو میکرد، عروسی رو میگرفتن بعد میگفتیم، جوونم نبوده ۷۸سالش بوده

دیگه ۷۸سالش بوده🤦🏻‍♀️ خدا رحمت کنه مرگ دست خداست ولی اگر میتونست ارتباط بگیره با این دنیا بنظرم م ...

درسته اما اون خانواده به هر حال داغ دار شده این همه سال بهش عادت داشتن حالا دیگه نیست   بعدم چه خوب که انقد مطمئنی بعد مرگ هم ما وجود داریم که میگی اگه میتونست ارتباط بگیره    به نظر من کلا نابود میشیم و تمام

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...