2777
2789
عنوان

حرف زدن راجب خاستگار با شوهر

337 بازدید | 45 پست

خانما شما از خاستگارای قبلیتون ب شوهرتون گفتید یا نه 

شوهر من بارها بهم گفته مثل تو زیاده تو نبودی هم یکی دیگه میگرفتم دختر زیاده یا چیز خاصی نداری مثل بقیه ای 

این حرفهاش باعث شدن از خودم بدم بیاد خودکم بینی‌پیدا کردم 

منم امشب یعالمه از خاستگارای قبلم گفتم گفتم اون سالی تو منو گرفتی فلانیا خاستگارم بودن با توهم ازدواج نمیکردم با یکی دیگ ازدواج میکردم همون سال 

خیلی عصبی شد و قهر کرده 

اخه قبلا همیشه فقط میگفتم من فقط از تو خوشم اومده(البته همینجورم هست) و با کسی دیگ ازدواج نمیکردم😐

الان پشیمون شدم از همه حرفهای امشبم 

بنظرتون اشتباه کردم گفت با این حرفهات پشیمونم کردی از گرفتنت🤣 از روی فشاری شدن گفت یا حرفای زننده ای زدم

از واقعیت به اینجا پناه میاریم !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار و حرف شوهرت چقدر بده😕

نباید به زنش اینجوری بگه😕💔

از چشم هایتان طوری استفاده کنید که گویی فردا دچار نابینایی خواهید شد... "و همین شیوه را می‌توان برای سایر حواس به کار گرفت" صداهای موسیقی ، آواز پرنده و نغمه های پر شور ارکستر را بشنوید ؛ چنان که گویی فردا دچار ناشنوایی خواهید شد...  هرچیزی را که می‌خواهید لمس کنید ، گویی که فردا حس لامسه خود را از دست خواهید داد...  عطر گل هارا بو کنید و مزه غذاها را با هر لقمه بچشید ، چنان که گویی فردا هرگز نمی‌توانید بو کنید یا هرچیزی را بچشید .  " از هر حس بیشترین استفاده را ببرید🍁🩶 "
اصلا ن حرف زدم تاحالا ن پرسیدم گذشته هرکسی ب خودش مربوطه

منم تو این سه سال حرف نمیزدم پشیمون شدم الانم گفتم 

ولی اون خودش از چت و رابطه و خاستگاری و همه چی برام تعریف کرده بدون اینکه من بخوام خیلی بده خیلی ب فکر میکنم بهشون

اینجوری نمیگفتی خب خورده تو ذوقش فقط میگفتی مثلا فلانی خواستگارم بود نه اینکه باهات ازدواج نمیکردم

ن نگفتم کاش با تو ازدواج نمیکردم اتفاقا گفتم تو بهترین بودی ولی گفتم اگ تو نبودی هم ازدواج میکردم آخه خودش یاد گرفته همش ب من میگه مثل تو زیاده  

منو کم ارزش میکنه خودشو الماس

ن نگفتم کاش با تو ازدواج نمیکردم اتفاقا گفتم تو بهترین بودی ولی گفتم اگ تو نبودی هم ازدواج میکردم آخ ...

خوب کزدی حرفاش جالب نبوده باید میفهمید که براذتپام موقعیت زیاد بوده

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵