2777
2789

همسرم رفته قشم و بندر گفته سوغات چی بیارم 

یه راهنمایی کنید چی اونجا زیاد و خوب و قیمت مناسبه که سوغات میارن و بکار میاد  خودم نمیدونم چی هست و نیس جون یکروزست وقشتم تلف نشه 

خدایا تو را سپاس یاریم کن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی بندرعباس ک ن چون اونجا یه بازار خیلی معمولی مثه همه شهرای دیگ داره ولی توی قشم میتونه برات ب طور عمده یه نصف یک جین لباس زیر یا لوازم آرایشی و لاک یا شال و یا لوازم برقی چ مال اشپزخونه چ زیبایی بیاره

حتی کلی تیشرت و شلوار خونگی و غیر خونگی

ک اکثرا قابلیت عمده فروشی دارن و خب برای لباس زیر اینا ب صرفه هست

توی بندرعباس ک ن چون اونجا یه بازار خیلی معمولی مثه همه شهرای دیگ داره ولی توی قشم میتونه برات ب طور ...

یعنی حتما عمده باشه؟تکی صرف نداره؟

توی بندرعباس ک ن چون اونجا یه بازار خیلی معمولی مثه همه شهرای دیگ داره ولی توی قشم میتونه برات ب طور ...

آره قشم هم میره ولی چون نمیدوستم چی داره و چحوره بازاراش برای من فقط عطر اوردو برای خودشون جینی لباس زیر  

یعنی حتما عمده باشه؟تکی صرف نداره؟

چرا خب لوازم آرایشی تکی هم خوبه یا خب تیشرت و لباسای خونگی قشم هم خوبه

اما خب ببین بندر ک ن اصلا ولش کن چون همونیه ک توی شهر خودتونه

ب نظرم بهترین خرید اینه ک یک جین یا نیم جین شو*ررت بیاره چون کیفیت خوبی داره و ب عمدش خیلیییی قیمتش مناسب تری داره و چیزیه ک باید حتما بخری چندبار و خب وقتی همزمان ۶ تا اینطوری بگیری خیلی ب صرفه تره

یعنی ببین خرید خاصی اگ داری توی قشم بیشتر از لحاظ عمده بودنش مناسب هست

وگرنه همون قشم هم با جاهای دیگ فرقی نداره

اگ عمده نمیخوای پس یه چیزی ک خودت دلت می‌خواد بگو برات بخره

و البته اینکه خوراکی و نوشیدنی های خارجی توی بندرعباس عمده فروشی هاشون و حتی سوپر مارکتا خیلی ارزون تر از شهرای دیگس