2777
2789

حس میکنم خیلی خاله زنک و سطحی م . ولی دائم ۵ ماهه فکر اینم نکنه فلانی فلان حرفو منظور دار بهم زد . نکنه فلان جاری اومده اونجا از من عزیزتره ، نکنه الان پشتم حرفه ، نکنه دربارم فلان فکرو کنن ، نکنه ..نکنه ... حالم داره از زندگیم بهم میخوره همش میگم نکنه اون یکی جاریمو بیشتر دوسدارن ، نکنه اون خواهرشوهر با اونیکی پشت من غیبت میکنه !😮‍💨بخدا حالم بده نمیفهمم چرا انقدر باید بها بدم.. خانواده پرجمعیتن و من از یه خانواده کم جمعیت و اروم و بی حاشیه ، اونا ولی چون تعداد زیاده شلوغن و گاهیم حاشیه دارن اختلاف دارن... گاهی پشیمون میشم ... شوهرمم چون تو اون خانواده بوده اصلا دغدغه های منو نمیفهمه ... شما چجوری بی خیالید و براتون مهم نیست اخه... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندتا تاپیک دارم که ممکنه بدردت بخوره. یکی اینکه من از چیزی ناراحت نمی‌شم، یکی درمورد عزت‌نفس پایین.

خلاصه که اگر دوست داشتی بخون شاید کمکت کرد🤍

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

منم اوایل یکم رو جاریم حساس بودم و دلم میخواست من عروس محبوب خانواده همسر باشم!!ولی یکم عاقل که شدم فهمیدم محبوبیت من پیش بقیه هیچ سودی برای من نداره. و آدما هم قابل مقایسه باهم نیستن و هرکدوم از یه زندگی و فرهنگ متفاوتی اومدن.

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

ما دلمون گنده هست 

اتفاقا دست کم گرفتیشون آبجی ده برابر اونی که فکر میکنی رو انجام میدن و شما یکدهمش رو فک کردی اون یکدهم هم ارزش فک کردن نداره

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
چندتا تاپیک دارم که ممکنه بدردت بخوره. یکی اینکه من از چیزی ناراحت نمی‌شم، یکی درمورد عزت‌نفس پایین. ...

ممنونم قشنگ من ، ازت ممنونم همین امشب میخونمشون ❤️ هرکاری دارم میکنم آرامش برگرده بهم ❤️❤️❤️❤️❤️

منم اوایل یکم رو جاریم حساس بودم و دلم میخواست من عروس محبوب خانواده همسر باشم!!ولی یکم عاقل که شدم ...

دقیقا بخدا ... خواهرم دائم میگه تو راه خودتو برو ... باورتون نمیشه اخه 

جاریم ۵۰ تومن داد برای مادرشوهرم سرویس طلا خرید بی دلیل ! دم عقد ما 😑خودش مستاجره ها بخدا ... حس کردم میخاد خودشو عزیزکنه

ممنونم قشنگ من ، ازت ممنونم همین امشب میخونمشون ❤️ هرکاری دارم میکنم آرامش برگرده بهم ❤️❤️❤️❤️❤️

تاپیک "خصلت‌خانمان‌سوز انسان" دقیقا درمورد مشکل اول تو هست که همه‌چیز رو به خودت می‌گیری

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

خودت رو سرگرم کن ،درس بخون،ورزش کن،کلاس که علاقه داری برو 

منشا خیلی از فکرای ما بیکاریهه

خودت رو سرگرم کن ،درس بخون،ورزش کن،کلاس که علاقه داری برو  منشا خیلی از فکرای ما بیکاریهه

به روی چشمم عزیزم ، یک دنیا ممنونم با اینگه منو نمیشناسید انقدر قشنگ برام نوشتید❤️❤️❤️❤️❤️❤️