2777
2789

چه کاری پیشنهاد می کنید برای کسی که بچه یک ساله داره و نمی تونه بیرون از خونه کار کنه؟

کسی دور و برتون به این شرایط داشتید که کار کنه؟

من دوتا بچه دارم و از شش ماهگی دخترم شروع کردم آنلاین شاپ زدم تابلوهای دکوراتیو درست کردم تابلوهای آینه کاری ک همه میگفتن پای بچه ت نمیخوره نمیخوره و...

آموزش ببین خیلی زود برای خودت کاری میزنی ک همه  دهنشون  بازمیمونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوتا بچه دارم و از شش ماهگی دخترم شروع کردم آنلاین شاپ زدم تابلوهای دکوراتیو درست کردم تابلوهای آ ...

چقدر عالی

واسه آنلاین شاپ هم آموزش دیدید؟

میشه نمونه کارتونو ببینم

میشه بیشتر از تجربه تون بگید

چقدر عالی واسه آنلاین شاپ هم آموزش دیدید؟ میشه نمونه کارتونو ببینم میشه بیشتر از تجربه تون بگید

مهناز عزیزم .

اینجا بلد نیستم عکس بفرستم پیج اینستام gallery_ayneii هست .

تجربه م  اینه ک خدا برات بهترینها رو میخواد وقتی ک تو همش داری گله می‌کنی . فقط کافیه پاشی راهتو بهت نشون میده 

مهناز عزیزم . اینجا بلد نیستم عکس بفرستم پیج اینستام gallery_ayneii هست . تجربه م  اینه ک خدا ...

ممنونم

موفق باشید

خودتون از قبل این هنر رو بلد بودید؟ 

سرمایه اولیه چقدر گذاشتید؟

بچه ها رو چه کار می کردید؟

ممنونم موفق باشید خودتون از قبل این هنر رو بلد بودید؟  سرمایه اولیه چقدر گذاشتید؟ بچه ها رو ...

من نقاشی خوندم ولی تابلوهایی ک درست میکردم رو توی اینترنت یاد گرفتم آزمون و خطا زیاد کردم ضرر زیاد کردم سود هم زیاد داشتم .

بچم تو خونم بود غذا و ب موقعع درست میکردم ،خونه رو تمیز میکردم از هیچ کاریم نزدم از خوابم کم کردم .

سرمایه اولیه م پونصد تومن بود از فروش تابلو و سفارش مجدد وسایل رو می‌خریدم 

من نقاشی خوندم ولی تابلوهایی ک درست میکردم رو توی اینترنت یاد گرفتم آزمون و خطا زیاد کردم ضرر زیاد ک ...

پیجتونو دیدم خیلی خوب بود

پیشرفت کارتون رو میشد دید

واقعا مشتری پیدا میشه؟

من حس می کنم دست زیاد شده و همه میرن به کسی سفارش می‌دن که کارش گرفته و قوی تره

پیجتونو دیدم خیلی خوب بود پیشرفت کارتون رو میشد دید واقعا مشتری پیدا میشه؟ من حس می کنم دست زیاد ...

مشتری پیدا کردن اصول داره عزیزم اول باید محتوایی تولید کنی ک خودت توش استعداد داری و توش آرامش و خوشبختی و آرامش داشته باشی .

من الان برای اینک بعنوان کارآفرین دارم کاری انجام میدم و هلدینگ بانوان کارآفرین خودم رو دارم رسمی و بین المللی میکنم ،اموزش دیدم ولی برای کسی ک فقط میخاد درآمد ده میلیون و بیست میلیون داشته باشه لازم نیست من با هزار تا فالور هم درآمد پنج میلیونی چهارسال پیش داشتم . باید نیچ کار کنی ینی ی هنر رو یاد بگیری براساس اون تولید محتوا کنی و خودتو ببری بالا و کسی ازت میخره ک بدونه تو توی اون حرفه متخصصی . نیچ‌ینی تک و خاص .