2777
2789
عنوان

چه غلطی کنم من

197 بازدید | 5 پست

انقدر ریزش مو دارم ک باید اسمشو بزارم فاجعه

از قبل کرونا ریزش  داشتم  .کرونا ک گرفتم شد این فاجعه

خوبه واکسنشو نزدم ک دیگ کچل میشدم. الان چند سال همینه .همه کارم کردم

توروخدا چیزی میدونین بگین بهم

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

عزیزم باید چربی سرتو کنترل کنی واسه ریزش تو عکسم انگار موهات چربه 

من قبلن موهام اصلن نمیریخت حتی ی دونه بخاطر اینکه هر روز موهامو تمیز میشستم ریشه موهام سالم سالم بود ولی ساقه داغون 😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باید چربی سرتو کنترل کنی واسه ریزش تو عکسم انگار موهات چربه  من قبلن موهام اصلن نمیریخت ...

تازه از حموم دراومدم . نه انچنانم موهام چرب نیست

یه موهایی داشتم به خدا.  سختم بود بشورم

نمیدونم چرا بعد کرونا اینطوری شد و دیگ درست نشد

ریزش مو به ویتامین ها بستگی داره  ربطی به کرونا و واکسنش نداره  از وقتی یادمون میاد ا ...

چندین بار رفتم  بی نتیجه بود متاسفانه

ازمایش هارم انجام دادم ولی بازم هیچ

سلام عزیزم یه دنیا ممنونت میشم راهنماییم کنی 🙏تو تایپیک یکی از دوستان دیدم گفتین دکتر تون گفته مطب با بی حسی فرورفتگی یه طرف تیغه بینی تون اصلاح میکنه.من چهار ماهه عمل شدم دقیقا عین عکس اون خانوم یه طرفش فرورفته خودم با ماساژ نادرست اینجوریش کردم.واقعا مال شما درست شد؟خیلی خیلی نگرانم 😢 ببخشید که بدون اجازه بهتون پیام دادم واقعا درگیرشم.