2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من با یه دکتر روانشناس  که  فوق تخصص  داشتم صحبت میکردم میگفت درمان افسردگی مثل یه ماشین هست  که چهار چرخ داره  و همه باید سالم باشن تا ماشین کار کنه  این چهار تا راه مکمل هم هستند  ۱. ورزش  ۲ . انجام کار مفید  حالا شده کار هنری  هست یا  هر چی  که نتیجه کار ملموس و فیزیکی هست یا مثلا داشتن شغل و .... ۳ - مشاوره و مطالعه کتابهای مفید ۴ - ودر آخر دارو درمانی با صلاح دید پزشک 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
ببین من با یه دکتر روانشناس  که  فوق تخصص  داشتم صحبت میکردم میگفت درمان افسردگی مثل ...

مممنونم،  آره واقعا همینه ، من الان فقط داروشو طبق نظر پزشک میخورم ، حالم اصلا خوب نیست 

من خودم با نقاشی کشیدن و کتاب خوندن سریال دیدن خودمو از غرق شدن او افکار منفی م نجات میدم 

اخه مشکل اینجاست افکار منفی خیلی زیرکن و پیشرفته تر از مان، دقیقا رو نقطه ضعف دست میزارن ، واسه منم از اون چیزی ک لذت می‌بردم،  درس خوندن وارد شدن

اخه مشکل اینجاست افکار منفی خیلی زیرکن و پیشرفته تر از مان، دقیقا رو نقطه ضعف دست میزارن ، واسه منم ...

منم دقیقا همین بلا سرم اومده

اصلا من با هر چیز بی اهمیتی و الکی افکار منفی سراغم میومد و یاد فلان چیز میوفتادم 

اخه مشکل اینجاست افکار منفی خیلی زیرکن و پیشرفته تر از مان، دقیقا رو نقطه ضعف دست میزارن ، واسه منم ...

و اینکه سعی کنید ریشه افکار منفی تون رو از بین ببرید 

من از وقتی اینستاگرام م رو پاک کردم این افکارم کمتر شده از بین نرفته ها ولی بهتر شده 

و حذف اینستا با ارزش ترین هدیه ای بود که تو زندگیم به سلامت روانم دادم