یکی زنگ زده به سیمکارت دومم. الان دو ساله من اون سیمکارتو دارم. رایتله. به نام خودمم هست. میگه این خط پسر منه. از کجا گیر آوردیش. میگم نه خانوم این خط سندش به اسم خودمه. میگه نه قبلا مال پسر من بوده یه مدت روشن نکردیم. سلب امتیاز شده. حالا میخوایمش. گفتم الان دو ساله این خطو دارم. ولم نمیکنه. واقعا فاز بعضیا چیه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
چرا بدم خط خودمه به نام خودمه. باهاش بسته نت میگیدم. همه اقوام و خانوادم شمارمو دارن. بعضیا حرفای عجیب میزنید. از همه ابنا گذشته خطی که به نام منه بدمبه یکی دیگه باهاش کار خلاف بکنه پای منم گیره
چرا بدم خط خودمه به نام خودمه. باهاش بسته نت میگیدم. همه اقوام و خانوادم شمارمو دارن. بعضیا حرفای عج ...
میفروشی بهش
مجانی که نمیدی
درضمن دخترا۲۰۰تاشماره عوض میکنند
مثل پسرهانیستن که
زگهواره تاگور۱سیمکارت
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
میفروشی بهش مجانی که نمیدی درضمن دخترا۲۰۰تاشماره عوض میکنند مثل پسرهانیستن که زگهواره تاگور۱سیمک ...
چرا باید بفروشم. بعدم اون نگفت میخرم فقط محکم میگه مال منه.اونم اگه سیمکارتشو میخواست انقد طولانی خاموش نمیکرد که سلب امتیاز بشه به یکی دیگه فروخته بشه. الان بیشتر از دو ساله دست منه. خدا میدونه چند سال پیش خط اون بدم. خب بره یکی دیگه بخره. اصلا از کجا معلوم راست میگه. توی این دو سال کسی زنگ نزده به خطم سراغ پسریو بگیره
چرا باید بفروشم. بعدم اون نگفت میخرم فقط محکم میگه مال منه.اونم اگه سیمکارتشو میخواست انقد طولانی خا ...
حالابه بالاترین قیمت بفروشش خیلی اصرارداره😁😂🤣🤣
من ازیه خانم شمالی سیمکارتش رو۲۰۰هزارخریدم
وقتی سیمکارت۵تومن بود😁😂🤣🤣