2777
2789
عنوان

موهامو داغون کردم خدا منو بکشه

800 بازدید | 45 پست

دو هفته پیش از دست ریزش مو رفتم ی آرایشگاهی موهامو مصری بزنه ، گفت بهت نمیاد بسپر بخودم نامرد تمام موهای قشنگم و تا‌کنار گوشم زده پشت گردنم معلومه افتضاح شده شبیه قارچ سمی شدم دارم دق میکنم تو این دوهفته همش دارم بیوتین هرویت میخورم سرمو ماساژ میدم ماسک پیاز و هزار تا چیز دیگه میزنم ولی اصلا رشد نمیکنه حداقل باید ده سانت رشد کنه نرمال بشه بخدا این دو هفته همش روسری سرمه انگار جنون گرفتم دارم دیوونه میشم کسی  میتونه کمکم کنه  ، رشد موهام زیاد بشه 😓چ خاکی تو سرم بریزم،تورو خدا کمکم کنید اعتماد بنفس مو از دست دادم 

سخت نگیر بابا

تو خونه ک خانوادت یا شوهرته

واسه بیرونم ک شال میزنی

بلند میشن بلاخره

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای دست رو دلم نزار من موهام تا روی کمرم پایین تر بو‌د 

رفتم ارایشگاه مصری بزنم چون ریزش داشت گفت مصری بزنم بدتر میریزه بیا کامل کوتاه کن😭😭😭زد پسرونه کرد موهامو😭دو هفتس تو خونه هم روسری سرمه اعصابم خورد میشه بهش فکر میکنم

طبیعت +💚👁️