2777
2789
عنوان

پسر دم بخت

627 بازدید | 46 پست

چرا بابام نمیگه من پسر دم بخت دارم نباید برم زن جوون بگیرم ؟؟؟ زندگی مارو به گند کشیده حتی به غذا خوردن منم توهین میکنه از باشگاه میام گشنه میخوابم.. همه به دختر دم بخت فکر میکنن فقط 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر دم‌بخت میتونه خونه جدا بگیره🤷🏻‍♀️

روانشناس هستم...کمک خواستید درخدمتم...🩵           جوری باش که هرعامه پسندی نپسندت...                       مَـن‌چـہ‌باشَـ‌م‌یا‌نَـ‌باشَـ‌م،ڪارہ‌دُنـ‌یالَنـ‌گ‌نیـ‌ست! مَـن‌بِمـ‌یـ‌رَم‌یابِـ‌مانَم‌هیچـ‌ـڪَسـے‌دِلـ‌تَـ‌نـ‌گ‌نـ‌یـ‌سـ‌ت:)💔️اون مویی که با رفتنت سفید شد،رنگش کردم:)اگه یه روزیم میخواستمت،بذار رو حساب بچگیم:)🖤

چند سالته،زن بابات چند سالشه؟خواهر برادر نداری؟

به امید خدا،خانم دکتر آینده هستم  تویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان
پسر دم‌بخت میتونه خونه جدا بگیره🤷🏻‍♀️

پول  شاید نداره،میدونی خونه گرفتن چه پولی میخواد؟اجاره ها و رهن هاا سر به فلک زده

به امید خدا،خانم دکتر آینده هستم  تویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان
غصه نخور درست میشه می‌دونم درست نمیشه ولی فکر کن درست میشه ولشون کن همشون همینن دنبال خودشونن به فکر ...

دقیقا هیچی درست نمیشه فقط به خودشون فکر میکنن به بعضیا به قران حسودیم میشه

دقیقا هیچی درست نمیشه فقط به خودشون فکر میکنن به بعضیا به قران حسودیم میشه

غصه نخور درد توأم درد منه منو هیچکس دوست ندارها من مدرسه ام ساعت دو تعطیل می‌کنه وقتی میام خونه انگار دست خودم بوده مامانم میگه میخواستی زودتر بیای ناهار تموم شد منم گشنه میرم دراز میکشم

❤️✨