اسفند ۲ تومن من ب خالم قرض دادم و چون باردار بود دستشون تنگ بود و به شوهرم گفتم شوهرم گفت باشه بگم که قرار بود لباس بخرم نخریدم گفتم ب جاش این ۲تومن فعلا برا چیز خیر خرج بشه خب خلاصه شوهرم ۶ تومن برا تولدم داد من برا خودم لباس گرفتم. نداشتم گرفتم بعد خالم بچش ب دنیا اومد تا الان نرفتم واقعا وقت نداشتم و اینکه درس و چند تا مراسم و ۲ بار زنگ زدم ک خوب نبود خونه ب خالم ۱ هفته پیش گفتم برا خونه قرض افتادیم با احترام گفتم اگ امکانش هست برگردونی گف پول جور میکنم گفتم اگ دستت نیس احتیاج نیس الان بدی الان خالم زنگ زد و شماره کارت خواست. ما رسم داریم برای بچه تازه دنیا اومده کادو بدیم مثلا هر چقد در توانه آبان ماه هم عموی شوهرم بچش ب دنیا اومد ۲۰۰ تومن ط پاکت و ۲ دست راحتی برا نوزاد لباس گرفتم و همه چی الان قرضیه پس فردا مال بچه ما هم هست البته ما ط قسط و وام و در حال خونه ساختن هستیم و بعد من برا نوزاد خالم ۲ دست لباس گرفتم که هنو ندادم وقت نشد و امروز ک خالم زنگ زد گفتم خاله جان ۳۰۰ تومن برای شیرینی بچت عزیزم بقیه رو برگردون شوهرمم خودش میدونست من کادو ندادم و اینکه برای عموش ما هر دو رفتیم برای خاله من شوهرم نیومد رسمه با هم میرن زنونه نیس و اینکه من خونه خانواده همسرم میرم اما اون نمیاد از ۵ بار ۱ بار بیاد حتی عید سیزده بدر هم پیشم نبوده و ما ب جز خونه عمو بزرگش جایی نرفتیم بعد زنگش زدم بهش گفتم گف ط چرا این کار رو کردی با داد سر یه طلب دیگ که از آشنا ها بود بازم سرم داد زد چرا شماره کارت خودتو دادی. چون زنگش زدم نبود من که نمیخواستم خرج کنم بهش میدادم خلاصه که گفتم من ۳۰۰ تومن رو بهت برمیگردونم از پول ط جیبی از پدر مادرم البته واقعا ناراحت شدم ازش نظر شما چیه