2777
2789
عنوان

بچه هاتونو تنها نذارید برین خرید

1603 بازدید | 33 پست

امروز یا صدای گریه وحشتناک دختر همسایه بیدار شدم ک حدود ۴،۵ سال سن داره و داد میزد کمک کمک مردم کمکم کنید! حس کردم صدا از خونه پایینیه چند نفر رد شدن انگار دیدن این بچه از پنجره اویزونه مادرش وقتی این خواب بوده رفته بیرون بدون خبر اینم تنها بیدار شده ترسیده، ی خانمی بهش گفت حتما مادرت رفت نونی چیزی بخره میاد گریه نکن اما مگه این بچه ساکت میشد ی گریه هایی میکرد جیگرم کباب شد همسرمو بیدار کردم گفتم پاشو فک کنم بچه همسایه ماست اونم لباس پوشید زفت از پایین دید همسایه پایینیه دختره از پنجره خوشدو اویزون کرده و ترسیده تنهایی ازونجایی ک همسر من نماینده بلوکه شماره همه واحدارو داره حالا هرچی ب پدرش زنگ میزنیم ج نمیده،،مادره هم معلوم نبود کجا رفته تمام بلوک ما و بلوک کناری زیخته بودن بیرون ک دختر و ارومش کنن یوقت خودشو نندازه پایین از ساعت۹ صبح تا۱۱ ظهر ماهم کار داشتیم سرکار نرفتیم تا بلاخره مادرش اومد و بیخیال کلید انداخت رفت خونه بهشم گفتیم فقط گفت ببخشید! بیچاره بچش چی کشید ..پدرش هم ک تازه الان زنگ زد ک چیکارم داشتید! 

متولد ماه مهر،چاوشیست(محسن چاوشی)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک برسرشون  بغضیا واقعا لیاقت مادر شدن ندارن احمقا حرصم دراومد اه

بالاخره من و عشقم هم مامان و بابا شدیم خداجونم هرکی ک ارزوشه کـ مامان و بابابشه رو بهش ی نگاهی بنداز..آمین

واقعا به اين آدم ميگن مادر؟؟؟؟؟؟

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

ببخشید !!! فقط همین ؟؟ ی فیلم میگرفتید از اون حالت بچه شون نشون اون بی مسولیتا میدادید فیلمم برای پدرشم میفرستادید میفمید چرا بهش زنگ زدید  /:

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی؟
ببخشید !!! فقط همین ؟؟ ی فیلم میگرفتید از اون حالت بچه شون نشون اون بی مسولیتا میدادید فیلمم برای پد ...

راست میگن،فیلم نکرفتید

نمیدونم والا اصلا محل ما نداد شوهرم رفت در زد بهش گفت جریانو اون فقط گفت ببخشید درو بست...یکی از همسایه ها صبحانشو اورده بود پایین توحیاط بخوره ک بچه ببینه اینو نترسه دختره خیلی گریه کرد از مردم کمک میخواست فک کنم خیلی ترسیده بود

ببخشید !!! فقط همین ؟؟ ی فیلم میگرفتید از اون حالت بچه شون نشون اون بی مسولیتا میدادید فیلمم برای پد ...

من تو خونه بالا بودم کنار پنجره چون خودم بچه کوچیک دارم از صدای گریه دختره بچه خودم گریه میکرد شوهرم پایین بود هی زنگ میزد باباش اونم جواب نمیداد تا الان سر ظهر زنگ زده چی شده شما صبح زنگ زدید

منم ی بار ایکارو کردم اما ی ربع بعد برگشتمم اینقد عجله کرده بودم و دوییده بودم عرق کرده بودم ولی بعد ماماننم دعوام کرد...😢😢😢

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...
چه آدمایی پیدا میشن،یعنی میخواست خودشو بندازه پایبن؟

نه ب مردم میگفت میخوام از خونه بیام بیرون مامانم نیست همش داد میزد مامانم مامانم