2777
2789

ی بنده خدایی هست تو ساختمون  ما تو واحدی که برا سرایداری هست مستاجر هست الان بچش 4سالشه ی دختر ناز که مادر زادی مشکل قلبی داره 

بابای درست درمونم ندارن قبل دنیا اومدن بچش افتاده زندان و هنوزم اونجاس 

من تو این مدتی که ساکن این ساختمونم ندیدم کسی بهش از خانواده سر بزنه ما کمکمون در حد لباس و خورد و خوراکه بیشتر در توانمون نیست

ی چند مدت بود می‌دیدم تو خودشه خیلی آشفتس دیروز پرسیدم زار میزد واسه بچش گفت رفتم دارو بگیرم6ملیون میشه نتونستم جور کنم کسیو سراغ دارین بتونم کمکش کنم یا راهکاری دارین واسه کمک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بریدداروخونه هلال احمروبیشترمراکزدرمانی توشهرهاهستن سربزنیدکمیته هم ببرشون

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

کمیته میگه بخر فاکتور بیار بهت پولو پس بدیم

خوب  دگه ازیکنفرقرض بگیرن اسم داروهاشومیدونی؟ بدون نسخه میشه واردشون کنی؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خبر رو نخودید بچه های زیر ۷ سال رو تو بیمارستانها رایگان درمان میکنن بگید ببرن با رئیس بیمارستان هم صحبت کنن شاید کمکی شد براش 

بهزیستی و کمیته امداد هم سر بزنن 

به بیت رهبری و نهاد ریاست جمهوری هم نامه بدن 

امروز یه ویدیو تو خیلی کانالها گداشته شده بود اقای دکتر کلانتر هرمزی به صورت رایگان بچه های شکاف لب و کام رو درمان میکنن باهاشون تماس بگیرید شاید همکاری که متخصص قلب باشن و به صورت خیریه کار میکنن رو بشناسن 

بگید با این شماره با اقای دکتر تماس بگیرن 

09003408636

خوب  دگه ازیکنفرقرض بگیرن اسم داروهاشومیدونی؟ بدون نسخه میشه واردشون کنی؟

گلم کی به زنی که شوهرش زندانه خودش با کارگری خونه دیگران پول در میاره و خانواده درستی نداره پول قرض میده 

با چشم ببینی باورش میکنی کمکش میکنی

نگفتی داروهاشوبدون نسخه میشه واردکردجزممنوعه هانیستن؟

نگفتی داروهاشوبدون نسخه میشه واردکردجزممنوعه هانیستن؟

از جزییات نسخه اطلاع ندارم باید بش بگم عکس بده 

گفت بردم چندتا داروخانه گفته 6تومن فقط چیزی که می‌دونم اینه دوتاش تقویتی چون بدنش خیلی ضعیفه 

می‌گفت اینارو نگیرم شاید کمتر بشه