2777
2789
عنوان

عزیزان دوستم جهازشو‌کجا بزاره به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 24 پست
نمیشه عزیزم اگر انقدر ساده بود تاپیک‌نمیزدم  با مادرشوهرش دعواش شده  خانوادش گفتن فقط طل ...

خب بزارع همه رو پشت بوم خواهرش و یه سری تو اتاق و...

چاره دیگه اجاره است ک میگی گرونه ،

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنم همینم.  زندگیم رو هواست  الان مشکلش با مادر شوهرشه یا شوهرش من ۹۰درصد بدبختیام بخاط ...

میگه مادرشوهرش 

اما از دید من مشکل بی عرضگی شوهرشه که نمیتونه مدیریت کنه 

نمیشه عزیزم اگر انقدر ساده بود تاپیک‌نمیزدم  با مادرشوهرش دعواش شده  خانوادش گفتن فقط طل ...

نمی‌فهمم بگن طلاق چه ربطی ب جهازی ک خودشون خریدن دارع،مگه پدرش پول نداده بعد می‌گه جهاز هم نیار فقط طلاق!!😕

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
عزیزم‌من نگفتم خانوادش خریدن که 

نخریده باشن هم مشکل داماد و خانواده شه😵‍💫🧐نمیان دنبالش ؟! نگفتن بده بهمون؟!

نخریده باشن هم مشکل داماد و خانواده شه😵‍💫🧐نمیان دنبالش ؟! نگفتن بده بهمون؟!

عزیزم شما چرا فکر میکنی یا خانواده دختر خریدن یا پسر 

خود دوستم همشو خریده 

کی بیاد دنبالش اخه