2777
2789

بقیه علائمش اوکیه چن باری میره رو شکم

پاهاشو میگیره بازی میکنه توجهش خوبه

یکم نگرانم کسی بوده بچش اینجوری بوده باشه؟؟وقتی خودم دستاشو میگیرم بلندش میکنم میمونه روپا

ولی وقتی میخام بزارمش پایین انگار میترسه زود پاهاشو جم‌میکنه

من نیازی  ب گرد بودن زمین ندارم ی موقه ی ادمی میشم ک تاحالا ندیدی

خواهر رحم کن به بچه 😐

۵ ماهه چیزی نیست که 

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهار دست و پا میره از مبل و صندلی میگیره رو زانوهاش بره؟ 

۵ ماهشه گلم ن فقط میره رو شکم میمونه دستامو میزارم پشت پاش یکم‌میره جلو

گلم همه بهم میگن چرا پا نمیزنه دیونم کردن

همه غلط کردن 

الان بچه باید غلت بزنه و چار دست و پا بره 

و اینکه وقتی از دستش میگیری بتونه رو پاش بمونه منظور بدنش مثل ژله نباشه و بتونه گردن بگیره 

والا دو رو بر ما بچه ۶ و ۷ ماهه اینطوریه 

بچه نزدیک یک سالگی می‌تونه همچین کاری که تو میگی رو بکنه

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜
همه غلط کردن  الان بچه باید غلت بزنه و چار دست و پا بره  و اینکه وقتی از دستش میگیری بتو ...

خب همین نمیتونه رو پا بمونه خودشو شل میگیره

۵ ماهشه گلم ن فقط میره رو شکم میمونه دستامو میزارم پشت پاش یکم‌میره جلو

میترسه  کمکش کن چهار دست و پا بره زیرش پتوی نرم پهن کن سعی کن کمکش کنی چهار دست پا بشه آروم آروم بشین رو زمین ببرش جلو از پشت بغلش کن دستتو بزار زیر پوشش یه دستتم دور شکمش باشه پنجه های پاشو بزار رو زمین اروم بعد بلند کناروم آروم دستتو شل کن که خودش تلاش کنه تکیه‌شو بده به قفسه‌ی سینه‌ت که کمرش اذیت نشه

زهد ریایی،جهل مقدس...