2777
2789
عنوان

باهوشا بیاین لطفا.

146 بازدید | 16 پست

اگه بخوای یه فردی رو که رقیبتون هست و اتفاقا باهوش هم هست نسبت بهش برتری پیدا کنید چه به لحاظ مالی، علمی و آگاهی و....چه راهکار مثبتی رو انجام میدید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کاملا درسته ولی اگه ریزتر و جزئی تر و با راهکار بگی خیلی خوبه

در سکوت حرکت کن، در سکوت حرکت کردن یعنی به حاشیه ها دامن نزدن  زمانی که انسان تمام تمرکزش رو بزاره روی یک هدف خاص بدون توجه به حاشیه های موجود آرامش بیشتری توی راه رسیدن به هدفش داره انرژی منفی دریافت نمیکنه  ذهن وقلبش هماهنگ میشن و خسته نمیشه . تماما تو مثال های ادبیاتی ما همیشه این موضوع اشاره شده که سکوت همیشه نشانه انسان های موفق بوده ...

در سکوت حرکت کن، در سکوت حرکت کردن یعنی به حاشیه ها دامن نزدن  زمانی که انسان تمام تمرکزش رو بز ...

یه سوال دارم

. اگه بخوای آدمای باهوش و تراز بالا آشنا بشی چطور پیداشون میکنی؟؟

جای اینکه تمرکز و انرژیمو بزارم رو اینکه اون چکار میکنه میزارم رو خودم و برنامه های خودم

مثلا جای اینکه تو اینستا و تلگرام پروفایل و استوریاش چک کنم الان داره چکار میکنه وقتمو میزارم رو هموار کردن هدفا خودم

جای اینکه ازین و اون سوال کنم اون چه پیشرفتایی کرده تو این هفته

واسه خودم هدف گذاری میکنم و برنامه میریزم

جای اینکه تمرکز و انرژیمو بزارم رو اینکه اون چکار میکنه میزارم رو خودم و برنامه های خودم مثلا جای ا ...

اینارو انجام میدم واصلا پیگیر طرف نیستم. تمرکز اصلی رو ی خودم میذارم

اگه این بود ک الان بخاطرش تاپیک نمیزدید با خودتون صادق باشین

من میخوام حداکثر پیشرفت رو داشته باشم.ولی برعکس اون طرف سایه منو با تیر میزنه. من دنبال اینم با روش مثبت خودم رو ارتقا بدم بدون اینکه به کسی آسیب بزنم...