2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جور دیگه یعنی کمتر بزنی محافظت کاملو نمی‌ده عزیزم 

خیلی زیاده گلم 

ضد آفتاب من بایودرماست و کلا اندازه دوبند انگشت میزنم کل صورت رو کامل پوشش میده اضافه هم میاد والا 

حالا بعضی روزا که طولانی مدت بیرون بمونم نهایت یکبار تمدید کنم دیگه 

اما اسی باید کرمش رو عوض کنه چون کرم ها معمولا تو شرایط مناسب دمایی نگهداری نمیشن و وقتی به پایان تاریخ نزدیک میشن ممکنه حساسیت و یا ماسیدگی و پس دادن روغن داشته باشن

اون ضدآفتاب فلوئیدیه عزیزم که باید دو انگشت زد ضدآفتاب بافت کرم اگه غلیظه دو بند انگشت کافیه

فلوئیدی که عزیزم ۳ تا ۴ انگشته جانم 

من کل فالووینگام و گالریم پیجای تکنسین داروخانه پوست و دکتران یعنی خودم علاقه مند این حوضه ام و خیلی پیگیرم 

۲ بند انگشت هم اگه کل اون دو بند انگشت پر بشه بله اونم حسابه 

خیلی زیاده گلم  ضد آفتاب من بایودرماست و کلا اندازه دوبند انگشت میزنم کل صورت رو کامل پوشش مید ...

همون‌طور که شما فعال حوضه کراتین هستین

منم فعال و علاقه مند حوضه پوست و اندکی هم مو هستم 

۲ انگشت رشته ای باریک یا ۲ بند انگشت که اون ۲ بند انگشت کاامل پر شده باشه جفتش حسابه 

آره اونقدر هم باریک نه اون دیگه بسته به سری ضدآفتاب داره ولی روالش همونه فلوئیدی ها هم بیشتر از این ...

درسته ولی من پوستم چربه این ضد آفتاب فقط به پوستم میشینه همون دو بند میزنم کامل پوشش میده شاید کسی پوستش خشک باشه نیاز باشه بیشتر بزنه 

پوستم رو تمیز میکنم از همون لحظه شروع به چرب شدن میکنه