2777
2789
عنوان

رابطه :)

268 بازدید | 8 پست

قبل از وارد شدن به یک رابطه عاطفی چک کنیم آیا آماده پذیرش همه آنچه در درون پارتنرمان می گذرد هستیم؟ آیا می‌توانیم همه‌ی واقعیت او را با هم و منسجم ببینیم؟ غیر از آن بخشی که در او همیشه تایید گرفته و مورد پذیرش قرار گرفته و ما هم تاییدش کرده ایم، می‌توانیم همه زخم هایش، همه جراحت هایش، همه بهبود نایافتگی هایش، همه ناتوانایی هایش و همه درد هایش و همه شکست ها و ناکاملی هایش را هم ببینیم و در آغوش بگیریم و مراقبت کنیم و محافظتش کنیم؟ برای روزهای سخت او در دسترس، پاسخگو و حساس هستیم؟

با کِه نَجوا بُکُنَم این هَمه تَنهایی را ...️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خبر ندارید اینجا اکثرا چهارده ساله هایی هستند که وارد رابطه شدند و مطمئن هستند از ادم چهل ساله هم بیشتر می فهمند ؟ 😶

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

وقتی من میپذیرم انتظار دارم اونم بپذیره تا پیش بره 

نه فقط از یه من انتظار پذیرش داشته باشه🙂

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
من ۱۴ ساله نیستم خوشگلم 

در تایید پست اولتون گفتم . 

عرضم اینه که اکثرا خودشونو عقل کل میدونن و بی نیاز از یادگیری اصولیِ مدیریت رابطه

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

در تایید پست اولتون گفتم .  عرضم اینه که اکثرا خودشونو عقل کل میدونن و بی نیاز از یادگیری اصول ...

بله عزیز خیلی از دوستان بدون اینکه فکر کنند وارد رابطه میشوند چیزی که از آن نمیدانند

با کِه نَجوا بُکُنَم این هَمه تَنهایی را ...️