2777
2789
عنوان

وااااای ،یعنی سکته رو زدم بخدا😧

636 بازدید | 28 پست

وارد سایت شدم دیدم نی نی سایتم نیست.

یهو دیدم کاربریم رفته و عکس پروفایلم نیست.واردش شدم دیدم نوشته ثبت نام 😭گفتم بدبخت شدی رفت فریماه دوباره باید بری کاربری بسازی.اما یه گزینه دیگه اش کلمه ورود بود که زدم اومد.

بخدا دور از جونم داشتم پس میفتادم. من برعکس همه خیلی تلاش کردم تا تونستم بعداز یکسال اینجا ثبت نام شم. فهیمدم زلف پریشان هم کاربریش عوض شده. بچه ها توروخدا تازه باهاتون اشناشدم ،به نی نی یارها بگین منو از اینجا پرت نکنن بیرون ... بابا بخدا من بی گناهم😢

طرف کامران هومن و فلان بهمان میاد توگروه راست راست واسه خودش میچرخه با دویست ها گزارش باید قطع دسترسیش کنن.  اونوقت منه طفلک معصوم که کاری به کسی ندارم انگاری به صورت نامحسوس بهم دارن اخطار میدن که قراره بندازم بیرون... ای خدااااااااا   ای هوااااااااار ....   اخه چه هیزم تری بهت فروختم نی نی یار.😖😭

طرفداری هم ندارم که بخواد ازم حمایت کنه.هیچکس این فریماه ی ساده و مهربون رو میشناسه اصلا...😭😭😭😭😭 

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

زلف پریشان چرا کاربریش عوض بشه ؟؟کاربری جدیدش چیه؟

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

ای بابا ترس نداره،خودتو بچسب،حیفی

منم هردفعه باید وارد حسابم بشم،چیز خیلی وحشتناکی نیست،نترس جیگز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اون روز مث تو شدم

ديدم كاربريم نيس بعدش يه جا ورود نوشته بود

نام كاربري و رمزو زدم گف اسمت اشتباهه 👿

بعد ايميلمو رمزمو زدم بالاخره وارد شد 😒😂

(ميشه برا سلامتي ني نيم صلوات بفرستي؟ آخه پارسال يكيش سقط شد🥺)❤️🌸
اوخی😄😄 نترس واسه منم دو سه بار در میون اینجوری میشه ارور میده نمیتونم بیام تو سایت.  مگه چیک ...

هیچی بخدااااااااا ... خخخخخهههههه😆

منم اون روز مث تو شدم ديدم كاربريم نيس بعدش يه جا ورود نوشته بود نام كاربري و رمزو زدم گف اسمت اشت ...

اخه من همش رمز ایمیلامو یادم میره از همین میترسم. مصبیتیه بخدا. حوصله ایمیل درست کردن و رمز جدید و این حرفا رو ندارم...  تا حالا خدا میدونه سر این فراموشیم چندبار عوض کردم. و دوباره ساختم.خخخخخ

اعتراف کن چیکار کردی که میترسی قطع دسترسی بشی؟😎

خخخخههههه 😆😂والا من اینجا تک و تنهام. خیلی هم نیست که عضو شدم. کلا آزارم به مورچه ای هم نمیرسه...😜

عشق غذای جدید نداری؟

سلام گلی ،تاپیک چی بزنم دیگه,هرچی فکرمیکردم گذاشتم،همه شو دیدی؟

زلف پریشان چرا کاربریش عوض بشه ؟؟کاربری جدیدش چیه؟

یه جا دیدم طفلک کاربریش متلاشی شده انگار😆.‌

زلف پریشان خارجی شده. اسمش به انگلیسی نوشته شده و تو امضاش نوشته زلف پریشان سابقه.