2777
2789
عنوان

اگه ب شوهرم اینجوری بگم زشته؟

175 بازدید | 8 پست

دوستان من الان‌دوساله عقدم خانواده شوهرم ی هل پوک هم بهم عیدی ندادن همشم توقع دارن هربار میریم مثلا عیدا توقع دارن دست پر بریم خونشون

میخوام امثال ب شوهرم بگم اگه فردا رفتیم خونشون حتی شیرینیم دیگه براشون نمیگیریم چون برای ما ارزش قاعل نمیشن حتی مناسبتا مثل روز مادر 

چندماهه شوهرم بیکاره ی تعارف نکردن حتی با اینکه دیدن خیلی پول نیازیم

نه نگو فقط خودت رو درنظر شوهرت بی ارزش میکنی اون خانوادش هرکار انجام بدن برای پسرشونه هرکار هم انجام ندن بی احترامی به پسرشونه تو دخالت نکن اینطوری خودت باوقارتری

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه واقعا نداریم از طرفیم خانواده من همش بمن میگن چرا عیدی برات نمیارن 

پس واضح ب شوهرت بگو

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

نه نگو فقط خودت رو درنظر شوهرت بی ارزش میکنی اون خانوادش هرکار انجام بدن برای پسرشونه هرکار هم انجام ...

ما پیش خانواده م زندگی میکنیم فعلا چون عقدیم ولی اگه‌دوروز خونه مادرش بمونیم همش تیکه میندازه ک بریم

وقتی برای خانواده خودم نمیگیریم دیگه برای اونم نمیگیریم

ببین از شوهرت بخواه که برات عیدی بخره خواسته های خودت رو بخواه 

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم