2777
2789

سلام 

اصلا فکرم دیگه کار نمیکنه 

واممون جور نشد

شوهرم میگه ماشین رو بفروشه(حدودا ۲۷۰( پژو مدل ۹۰( بذاره روی رهن برای امسال هم تمدید کنه 

وام در اومد شاید دوباره یه ماشین بگیره

نمیدونم کار درست چیه؟

یا ماشینو نگه داره به اجاره ی بالا تبدیل کنه؟

خودش چند وقتی بود تو فکر فروش ماشین بود 

ولی خب کاش ماشین رو تبدیل به ماشین بهتر می‌کرد 

نه اینکه ماشین بره برای اجاره خونه

دلم گرفته چرا ما پیشرفت که پیشکش، حداقل جای خودمون بمونیم نه اینکه پسرفت کنیم

قدرت انتخاب نداریم، مجبوریم 

الهی که همیشه حال دل همه خوب باشه   یعنی میشه یه روزی آرامش مهمون همیشگی دلهامون باشه؟ 

بچه ها من تازه عروسم.همسرم خونه اجاره کرده ولی هنوز تمیزش نکردیم سرامیکارو طی نکشیدیم.جهازم داخل یه مغازه ک شوهرم اجاره کرده بود اونجا بود.الا شوهرم بدون مشورت با من برداشته جهازو بار زده برده داخل خونه ای اجاره کرده.خیلی ناراحتم 

شغل شوهرتون چیه؟

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من تازه عروسم.همسرم خونه اجاره کرده ولی هنوز تمیزش نکردیم سرامیکارو طی نکشیدیم.جهازم داخل یه ...

حق داری ولی این روزای خوبتون رو تلخ نکن 

یکم اروم شدی بهش بگو دلخوری 

ولی الان هم بگو وسایل رو پخش نکنن مرتب یه گوشه بذارن تا سر فرصت اونجوری که میخوای تر و تمیز کنی خونه رو

الهی که همیشه حال دل همه خوب باشه   یعنی میشه یه روزی آرامش مهمون همیشگی دلهامون باشه؟ 

بی ماشینی خیلی سخته.

برای رفت و آمد خیلی اذیت میشین همش باید پول اسنپ و تاکسی بدین. که هیچ فرقی به اجاره دادن نداره.کلیم دردسره تازه

اگ مقدوره اجاره رو ریاد کنید.

چون با این وضیعت سخته بتونید دوباره ماشین خوب بگیرین 

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.

بچه ها من تازه عروسم.همسرم خونه اجاره کرده ولی هنوز تمیزش نکردیم سرامیکارو طی نکشیدیم.جهازم داخل یه ...

وااااا چرااا به شما نگفته؟؟؟؟ اون خونه نیاز به تمیز کاری داره چرا مردا گاهی اوقات احمق میشن؟

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

ماشینو نفروش اگ بفروشی دیگه خریدش  محاله اجاره رو زیاد کنید شوهرتم ب نظرم اگ وقت ازاد پیدا کرد بره اسنپ تا سال دیگ وامتون جور بشه

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

کارمنده

ماشین رو نفروشید بهتره 

بی ماشینی خیلی سخته. برای رفت و آمد خیلی اذیت میشین همش باید پول اسنپ و تاکسی بدین. که هیچ فرقی به ...

زیاد رفت و آمدی نداریم

به مدرسه، فروشگاه و خونه والدین نزدیکیم 

می مونه خودش برای رفتن به محل کار که باید زودتر بره و دیرتر برسه که توی فکر خرید موتور بود 

باید جدی بهش بگی که از اینکارش ناراحتی

ولی حالا کاریه که شده اعصابتو خرد نکن مردا یه وقتایی کارایی میکنن که آدم میمونه که چطوریوبا چی فکری اینکارو کرده 

حتا ممکنه خواسته باشه سوپرازت کنه 

دیگه برو خونه رو کم کم تمیز کن وزندگیتو با ناراحتی شروع نکن

زیاد رفت و آمدی نداریم به مدرسه، فروشگاه و خونه والدین نزدیکیم  می مونه خودش برای رفتن ...

هرطور خودتون میدونید.

فقط خواستم بگم بی ماشینی خیلیییییییی سخته.خیلی زیاد.

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.

ماشینو نفروش اگ بفروشی دیگه خریدش  محاله اجاره رو زیاد کنید شوهرتم ب نظرم اگ وقت ازاد پیدا کرد ...

آره دقیقا هرچی بفروشی خریدش همون لحظه محاله چه برسه بعدها

چی بگم والا، یه مدت رفت اسنپ 

میگفت نمیصرفه 

همش باید دوباره خرج ماشین شه

هرطور خودتون میدونید. فقط خواستم بگم بی ماشینی خیلیییییییی سخته.خیلی زیاد.

اره میدونم سخته واقعا 

تو بارداریم بی ماشین بودیم

فکر کردم دیگه اون روزا برنمیگرده

الانم واقعا نمیدونم چی صحیحه 

همه جا هم قیمتا نجومی شده

نه من نه همسرم اصلا مغز اقتصادی نداریم