2777
2789
عنوان

سرد بودن زن

2706 بازدید | 56 پست

ببخشید که این تاپیک رو زدم چندتا سوال داشتمو حالا لا به لاش هم راهکاری اگه دارین بفرمایین

خانوم بنده به شدت سرده از لحاظ رفتاری گفتاری احساساتی مخصوصا روابط زناشویی

طی چندین سال شاید به تعداد انگشتای یه دست خانوم پیش قدم شدن برای رابطه یا اصلا از کلمات محبت امیز اسفتاده نمیکنه سمتش میرم بوسش میکنم نوازشش میکنم ولی اون این عشق رو بر نمیگردونه نمیدونم از سره غروره لجبازیه یا بلد نیست یا هر دلیلی ولی من از هر دری وارد شدم بلکه بتونم یه حرکتی ازش ببینم ولی متاسفانه نمیشه حتی شده به خاطر این موضوعات من باهاش بحث کردم 

میگه اقا من مال این کارا نیستم به سنو سال ما نیومده دیگه ولی خب هنوز هر دومون به دهه سوم زندگیمونم نرسیدیم میگه از ما گذشته دیگه

بهش گفتم زنی که خودش پیر باشه احساس پیری کنه احساس افسردگی کنه اون مرد رو هم نابود میکنه ولی میگه اقا من مال این کارا نیستم در صورتی که میدونم دروغ میگه اتفاقا یه وقتایی بوده یه اکت هایی ازش دیدم که وااااااااااقعا تعجب کردم که نکنه این ادم زنه من نیست و یکی دیگه اشتباهی الان کنار منه

زورش میاد بگه همسرم دوست دارم حتی زورش میاد از خدا هم تشکر کنه بابت داده ها و نداده هاش نمیدونم چند ساله من با این زنم ولی هنوز که هنوزه نشناختمش هیچی ازش نمیدونم چون هیچوقت اجازه نداده واردش بشم و بشناسمش و کلا همه چیش مجهوله برام

بهش محبت میکنم دور میشه ازم بهش محبت نمیکنم اونم یه داستان دیگه داره نمیدونم والا هرکاری خواسته کردم براش هرچی خواسته بیش از حد توانم گرفتم براش خطایی ازش سر زده گذشتم ازش و و و کلا من خودمو در اختیار اون گذاشتم ولی اون حفظ فاصله میکنه بامن چند روز پیش ازش شنیدم که به مدت سه ساله قرص ماپروتیلین استفاده میکرده و الان دیگه قطعش کرده به گفته خودش نمیدونم شاید به خاطر عوارض این دارو باشه چون قبل ترا باز یه خرده بهتر بود ولی این دو سه سال اخیر کلا زندگیمون همش جرو بحثو دعوا بوده و من همیشه سعی کردم که این زندگیمون رو احیا کنم 

آیا راهی هست که بتونم این خانوم رو از این وضعیت در بیارم ؟ و واسه درمان سردیش چه پیشنهادی دارین؟

سوالی هم داشتین بپرسین من جواب میدم خدمتتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از یه چیزی ناراحته و تو دلش مونده خانمی که تو دلش ناراحتی باشه نمیتونه گرم رفتار کنه باهاش خیلی صحبت کن با نرمی شروع کن انتظار نداشته باش دفعه اول مشکلش رو بگه باهاش رفاقت کن بزار بتونه حرف دلش رو بگه 

کاش بجای اینجا می‌رفتین پیش مشاور و روانپزشک 

آدمها با هم متفاوتند صرفا چون همجنس ایشون هستیم نمی‌تونیم دلیل رفتارشو بدونیم یا شما چون آقا هستین نمی‌تونین همه مردها رو بشناسید ک ما سوالی داشته باشیم 

اگه بفهمه تو سایت زنونه عضوی همون سالی یه بار هم پیشقدم نمیشه 🤷

در جریانه خانوم 

درضمن من نمیشه برم توی یه سایت مردونه این سوالات رو بپرسم که

بعدشم شما خودتون خانوم هستین میدونین چطوری احساس راحتی و نزدیکی بهتون دست میده از چی خوشتون میاد از چی بدتون میاد چی تاثیر مثبت میذاره روتون چی تاثیر منفی و...

اگه بفهمه تو سایت زنونه عضوی همون سالی یه بار هم پیشقدم نمیشه 🤷

ای بابا بسه دیگه 

چرااینقدر جبهه میگیرید نسبت به حضور  آقایون تو سایت ؟ 

چی میشه به عنوان یه خانم به همنوع خودمون کمک کنیم؟ 

چیزی ازمون کم میشه؟ 

قرار نیس هر مردی که اینجا عضوه خاله زنک باشه 

خیلی از آقایون به نیت بهتر ضدن زندگیشون وارد سایت شدن و کمک میخان واقعا

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

دوستت داره و دلش باهاته ؟ رفتاراش شبیه کسی هست  که دل کنده باشه  در گذشته که اذیتش نکردی ...

گفتم که نمیتونم به قطع بگم دوسم داره یانه یه رفتارایی دیدم ازش که میگم واقعا این جز دوس داشتن چیزی نیست یه رفتاراییم دیدم بدتر از تنفر

در گذشته هم هردومون همدیگه رو اذیت کردیم ولی این که شنیدم ازش قرص میخوره فکرمو درگیر کرده

در جریانه خانوم  درضمن من نمیشه برم توی یه سایت مردونه این سوالات رو بپرسم که بعدشم شما خودتو ...

خب اگه می‌دونه،چطورع یه بار از زبون خودش بشنویم ،ببینیم دردش چیه مشکلش چیه چرا با شما اینجور رفتار می‌کنه صرفاً از روی صحبت های شما ک نمیشه یک طرفع به قاضی رفت

دوستت داره و دلش باهاته ؟ رفتاراش شبیه کسی هست  که دل کنده باشه  در گذشته که اذیتش نکردی ...

بهترین کامنت

اینایی که استارتر تعریف کرد دقیقا منو همسرم هستیم

ومن درگذشته خیلی اذیت شدم وانگار کاملا ناخوداگاه ازش دل کندم وتمام

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...