2777
2789

آره فکر کنم

من سوالای پارسالو دیدم به نظرم نکته دار بود

ریاضی ام

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم فیزیک پارسال با امسال سطح یکسانی داشتند من هر دو سال شرکت کردم

اها یعنی سطح یکسان باشه تراز یکسانه؟

گفتی خیال تُ راحت هرجا که باشی میام سایه به سایت منم بهش کردم عادت❤️‍🩹
از امسال سخت‌تر بود عزیزم؟

نه پارسال اسون تر بود

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

اها یعنی سطح یکسان باشه تراز یکسانه؟

نه چون مال پارساله به هر حال از کسی که امسال ۱۹ونیم گرفته تراز کمتری میده ولی به هر حال به طور کلی بازم ترازش خوبه

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

از امسال سخت‌تر بود عزیزم؟

راستش دقیق نمیدونم الان چون نمیدونم اونایی که شک داشتم درسته یا نه

ولی تقریبا در یه حد بودن اگه همه ی اونایی که شک داشتم درست باشه پارسال یکم سخت تر بوده 😁

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️