2777
2789

بچه ها من شهر تهرانو به لحاظ امکانات رهایی دوست دارم ولی از این جهت که هواش آلوده هست برای زندگی انتخاب مناسبی نیست؟ فقط برای گشتن مناسبه؟ چون برای کار های فرهنگی و هنری اونجا امکانات زیاد داره 

رهایی؟ جاهای دیگه زندونی؟

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفاهی

😂💔

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

اشتباه تایپی بود منظورم رفاهی 

👌😁♥️♥️

چون برادر من ۵ سال به خاطر دانشگاه اونجا زندگی می‌کنه  خودش نه راضیه نه ناراضی در مورد سختی هایش میگه ولی مامان بابای من راضی نیستن که برای ادامه تحصیل برم اونجا ولی وقتی هم میگم لج میکنن میگن نمی‌دونم به من ربطی نداره هر غلط خواستی بکن