2777
2789

ببین هیچی معلوم نیست

ممکنه با اولین اقدام بگیره ممکنه ب آی وی اف هم برسه 

زندگی با تنبلی تخمدان خیلی سخته خیلی 

حداقل برا من و اطرافیانم سخت بوده

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همدردیم!

منم باید میشدم ، فعلا که هیچ خبری نیست،

یه دکتر گفته تنبلی داری 

یکی گفت کیست 

یکی گفت یائسگی زودرس 😭

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹
ببین هیچی معلوم نیست ممکنه با اولین اقدام بگیره ممکنه ب آی وی اف هم برسه  زندگی با تنبلی تخمد ...

علائم تنبلی تخمدان چیه؟ 

بچه داری یا نه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹
علائم تنبلی تخمدان چیه؟  بچه داری یا نه ؟

بزن گوگل بیاره 

از موی زائد؟

تا برنامه نداشتن پریود و ریزش مو 

چاقی یا لاغری مفرط و....

ندارم

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

منم ماه قبل باید پریودمیشدم دیر پریود شدم☹️ینی وسطای این ماه شدم😕درحد کم الان بعد ۸الی ده روز مجدد شدم اما بازم درحد یکی دوقطره باین تفاوت ک خیلی ببخشید سیاه رنگش😕نمیدونم چرا

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰

نگران نباش سخت هست ولی اگه مشکلت جدی هم باشه با کمک داروهای کمک باروری میتونی باردار بشی من که تخمدان هام آنقدر تنبل بود که بدون دارو پریود نمیشدم دفعه اول که با دار شدم بعد سه دوره دارو بود البته نموند دفعه دوم هم تو پنجمین دوره داروهای یعنی دوره بعد سقطم باردار شدم تو این دوره زمانه ناباروری دیگه غیرقابل درمان نیست

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

همدردیم! منم باید میشدم ، فعلا که هیچ خبری نیست، یه دکتر گفته تنبلی داری  یکی گفت کیست  ...

اصلاح سبک کردی؟

جالبی تنبلی تخمدان اونه ک وقتی میخوای باردار شی زودتر از موعد هم پریود میشی

مجردم. موی زائد روی چونه و ریزش مو

موی زائد در چه حد؟

یعنی یکی دو تا تار مو هم ینی نشونه تنبلیه یا نه؟

اصلاح سبک کردی؟ جالبی تنبلی تخمدان اونه ک وقتی میخوای باردار شی زودتر از موعد هم پریود میشی

فعلاً دارم با طب سنتی پیش میرم و عرقیات گیاهی و ..تا ببینم چی پیش میاد