2777
2789
عنوان

زندگی کردن با مادر شوهر

3575 بازدید | 99 پست

سلان خانما لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم

من قراره راه دور ازدواج کنم و چندروز پیش نامزدم بهم گفت موافقی طبقه بالای مادرم اینا بریم؟ چیزی نگفتم تا فکرامو بکنم

یه خوبی هایی داره یه بدی هایی انقد از بدی هاش تو نی نی سایت خوندم که ترسیدم از دخالت ها و فضولی های خانواده شوهر ولی اینم بگم تا اینجای کار شناختی که داشتم از خانواده نامزدم خیلی آدم های خوبین و اینم بگم که پدرشوهرم ماشین نداره و تا الانم همه کارهاشون با نامزد من بوده که تک پسر هم هست مطمعنم بعده ازدواج اگه پیشه اونا باشیم بازم همه کاراشون با همسر منه از خوبی هاشم اینه که چون تو شهر غریبم تنها نیستم اگه با مادر شوهرم زندگی کنم نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم موافق نبودم دل سیر نمیتونید دعوا کنید ک پایین میشنون 

دختراش بیاد همش بچه هاش خونه تو پلاسن 

رفته رفته پخت وپز دوش تو میشه ک پیر شدن نمیتونن 

من قبول نمیکنم

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

اگه ورودیتون مستقله مشکلی نداره

ولی اگه مشترکه دائم سرشون تو زندگیه شماس

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

من دوساله عروسی‌کردم از هم دورم هستیم پیاده نمیشه رفت و امد کنیم،قطع ارتباطم هستم جز تو مناسبتا،بازم دخالتاش تو زندگیم هست حالا فکر کن تو یه ساختمون میبودیم سکتم میداد

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍