2777
2789
عنوان

بجای چرخ خیاطی ،با ۸میلیون میشه طلا خرید؟ خوبه؟؟😴

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 25 پست
دست دوم ما خوشمون نمیاد هیچوقت نخریدیم

چرا مگه لباسه کهنه مردمه که خوشتون نمیاد شما فقط پول اضافه به طلا فروش نمیدید

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

چرخ خیاطی بخر با ۸ تومن چیز خاصی نمیتونی بگیری

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اون تیکه طلای8تومنی  خیلی کوچیکه ممکنه دوسال بعد چهار پنج تومن توش سود کنی ولی قیمت چرخ خی ...

پس چی بخرم من منفعت داشته باشه ،همم بعنوان کادو یا جهیزیه باشه ؟ پول تو دستم مونده

پس چی بخرم من منفعت داشته باشه ،همم بعنوان کادو یا جهیزیه باشه ؟ پول تو دستم مونده

همون طلا بخر عزیزم 

به شخصه هیچ وقت از خرید طلا ضرر نکردم 

حتی نو هم بخری مطمین باش بعد دو سال سوده نه ضرر 

چون تورم متاسفانه بالاست 

۲/۳۰۰ گرم در صورت دست دوم و حدود ۲ گرم طلای نو میتونی بخری‌

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

همون چرخ خیاطی اگر برات واقعا کاربردیه. ببین من یادمه سال 99که عقد کردم ماشین 9کیلویی پاکشوما بود سه وخرده ای قشنگ سه چهار ماه بعد شدبالای ده تومن. واسه همینه میگم وسایل جهازم با تورم چندبرابرمیشن. توهرکدوم بخری سود کردی

لطفالایک نکنید،ممنون
پس برو جرخ خیاطی و بخر با این پول طلا نو اصلا سود آنچنانی برات نمیاره هم طلا خیلییی کمی میتونی بخر ب ...

دقیقا

خیلیا طلای نو و استفاده نشده شون رو چون پول لازم میشن میرن میفروشن اسمش دست  دومه از قیافه طلا مشخصه

بعدشم مثلا کیت میدلتون حلقه ازدواجشون از مادر شوهرشون بوده  اون با اون همه قر و فر نگفته دست دومه

همون چرخ خیاطی اگر برات واقعا کاربردیه. ببین من یادمه سال 99که عقد کردم ماشین 9کیلویی پاکشوما بود سه ...

فعلا از خیاطی هیچی بلد نیستم میگم مثلا یه زمانی رفتم کلاسش و یاد گرفتم چرخ داشته باشم چون مطمئنا بعد سه چهار سال چرخ کمتر از ۲۰میلیون نخواهیم داشت.

ولی الان هم بخرم میزارم گوشه اتاق بلااستفاده میمونه

ببین یچیز بهت بگم  انقدر اهل حساب کتاب نباش  اینطوری بدتر ضرر میکنی

پس چیکار کنم ؟

حیف زحمتمون حیف پولمون نیست ، خیلیا از پولشون استفاده نکردن پولشون بی ارزش شده هیچ منفعتی ازش نبردن