2777
2789
عنوان

رفتو آمد خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 76 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رو نده عزیزم وقتی هستن یکی دوروز اول اوکی باش، بعدش اصلا رو نده دیر بیدار شو نق بزن خیلی تدارک غ ...

اصلا براشون مهم نیست . خودشون غذا درست میکنن میخورن و میشورن حتی بدون اجازه میرن سر کمدم هرچقدرم میگم و رو ترش میکنم ببخشید ولی به یه ورشونه، بنظرتون برم دعا بگیرم؟ 

مشکل من قبل زایمانمه اونا از ۷ ماهگی یا ۸ ماهگی من میان😭

بنظرم شوهرتو راضی کن بهشون زنگ بزنه و بگه 

اصلا اینطرفا‌ نیاین ، من زنمو میخوام ببرم خونه ی مادرش

هم قبل از زایمان هم بعدش

ایشالا وقتی بچه یکم جون گرفت ،خودمون میایم

مشکل من قبل زایمانمه اونا از ۷ ماهگی یا ۸ ماهگی من میان😭

اوه خدا بهت صبر بده. خیلی مستقیم باید اعلام کنی که امسال توانایی مهمون داری نداری و خودتم هم مهمون بقیه ای!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اوه خدا بهت صبر بده. خیلی مستقیم باید اعلام کنی که امسال توانایی مهمون داری نداری و خودتم هم مهمون ب ...

اره این خوبه از الان بگم شاید کارساز بود 

دعا کنید برام 

اصلا براشون مهم نیست . خودشون غذا درست میکنن میخورن و میشورن حتی بدون اجازه میرن سر کمدم هرچقدرم میگ ...

ن زیاد ب دعا اعتقاد نکن ،مخصوصا ک بارداری

ممکنه سنگینی کنه رو بچه

فقط شوهرتو بپز، بنداز ب جونشون

یکم آه و ناله کن ، لازم شد بزن زیر گریه

بگو استرس زایمان کم بود ،استرس اومدن اینام اضافه شد

میترسم خدایی نکرده زایمان خوبی نداشته باشمو ازین حرفا

ن زیاد ب دعا اعتقاد نکن ،مخصوصا ک بارداری ممکنه سنگینی کنه رو بچه فقط شوهرتو بپز، بنداز ب جونشو ...

مرسی از راهکارت  حتما ازش استفاده میکنم،

من بشدت بی زبون و ساکتم مشکل اصلیم اینه😑

خیلیییییی😑🤌

منم مادر شوهرم همینه

تا بره یه جا ،مث سماور استکاناشو دورش جم میکنه

یبار خونه ی یکی از پسراش ضایش کردم ، یکم بهتر شد بعد از اون

گفتم شاید اون خونه ای ک رفتی یه بسته گوشت بیشتر نداره ک تو سرخود مهمون دعوت میکنی ،خیلی دورهمی دوس داری 

برو بشین خونه‌ت زنگ‌ بزن کل طایفتو بریز اونجا