2777
2789
عنوان

حق داشتم بذارم و برم؟...

276 بازدید | 16 پست

پسری ک رابطه میخواست؟

منی ک اصلا از این کارا بدم می‌اومد انقدر تکرار کرد و گفت ک نزدیک بود گول بخورم و راضی بشم 

ی اتفاقی افتاد ک دیشب بهش پیام دادم و کلا تمومش کردم هر چ شماره دارم ازش پاک کرده و توی همه برنامه ها بلاک 

الان رفتم اینستا میبینم پیج فیک زده قشنگ معلوم بود خودشه درخواست داده بود رد کردم 

حق نداشتم کات کنم؟

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین بهترین کارو کردی 

از طرفی هم آشنا هستش با خودم میگم نکنه توی هر مراسمی ک برم ببینمش

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙

کار درست رو کردی

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

بره به درک پسره هول

چقدر چشم و گوشم توی رابطه بسته شد 

الان میفهمم واقعا خانوادمون هم بهم نمی‌خورد

هروقت توی رابطه دیدی داری اذیت میشی به هر نحوی اول به خود طرف بگو اگه اصلاح نشد کات کن

اینکه حق داشتی یا نه رو بریز دور بابا تو ازدواج هم بکنی حق طلاق گرفتن رو داری

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

منم دقیقا بخاطر همین موضوع بعد سه سال گذاشتمش رفتم

مرتیکه اسکل فک کرده چی واقعا

زندگی یک دقیقه بعدشم معلوم نیست، من بیام همچین کاری کنم چند صباح دیگه ولم کنی بری؟ 

Go big meri
منم دقیقا بخاطر همین موضوع بعد سه سال گذاشتمش رفتم مرتیکه اسکل فک کرده چی واقعا زندگی یک دقیقه بعد ...

دقیقا من داشتم گولشو میخوردم 

یهو رفیق صمیمیش دوست دخترشو بدون هیچ دلیلی ول کرد رفت اونم الکی ب دختر گفته بود قصدم جدیه 

از اون روز اصلا بهش اعتماد ندارم