2777
2789

قضیه از این قراره که یه خونه به نام من زد اون موقع کسی خبر نداشت و وقتی خونوادش فهمیدند گفتند خونه رو برگردونه و باعث اختلاف شدند  که البته شوهرمم بدش نمیومد و منم گفتم نمیدم چند سال باهم قهر بودیم و من مهریه اجرا گذاشتم و میخاستم جدا شدم (هم مشکلات دیگه داشتیم و هم ناراحت شدم که چرا رفت طرف اونا) 

ولی بعدش آشتی کردیم بس که بهم سخت گذشت .الان برگشتم هر چی میخره حتی حساب بانکی و جواز کارش به اسم مادر و خواهراشه و تمام پولاش دست اونا...

نمیدونم خیلی ناراحت میشم چون بچه هم نداریم..همش میگم آینده چی میشه از یه طرفم اصرار داره مهریه ات رو ببخش...من بتونم همه چیز رو به نام خودم کنم...از این زندگی متنفرم و فقط دارم تحمل میکنم...

چه پسربچه ضعیفی

من به هیچ عنوان همچین شخصی رو نمیتونم تحمل کنم

بچه دار شدن از این ادم اشتباهه محضه

بیچاره بچه ای که پدر به این بی عرضگی داشته باشه

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهریه تو نبخشی یه موقع

اول بدبختیاته

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

چشمش ترسیده،اینجوری میخواد از زیر مهریه در بره 

صحبت کن اگه درست نشد,یه فکر دیگه بکن،چون معلومه پایه های زندگیتون سسته

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

من به هیچکس چنین حرفی نمیزنم ولی واقعا جداشو و برو دنبال زندگیت ، شوهرت متوجه نیست که خودش خانواده تشکیل داده آدما وقتی ازدواج میکنن درواقع میگن تشکیل خانواده میدن الویت شمایی نه مادر و خواهرش  و از خودش اختیاری نداره لطفا برو و برای خودت ارزش قائل باش 

ببین بهش محبت کن و روش کار کن . نگو باید به نام خودم باشه بگو به نام خودت بزن . این همه زحمت میکشی فردا زبونم لال برای مادرت اتفاقی بیوفته همه تقسیم میشه بین خواهر برادرت. کم کم درستش کن .ببین اگر خیلی ضعیفه و توان تصمیم گیری نداره با مشاور مشورت کن

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم