2777
2789

سلام به همه

پسرم 16 ماهشه و به دلیل تاخیر ذهنی نسبت به همسن هاش بردمش پیش دکتر غفرانی، نوار مغز گرفت و گفت امواج تشنجی داره و دارو داد. بعد از دوماه که دارو مصرف کرد دوباره نوارمغز گرفتیم و گفتند که امواج از بین رفته. الان از نظر دکتر غفرانی آزمایشها و نوارمغز و ام ار ای سالمه و ایشون گفتن که پسرم رو ببرم کاردرمانی. حالا به نظرتون ببرم یه دکتر دیگه هم نشون بدم؟ آخه میگن دکتر غفرانی پیر شده و دیگه نظراتش خوب نیست. از بین دکتر تنکابنی و محولاتی کدومش رو توصیه میکنید؟ فقط نگید اشرفی که حالم ازش بهم میخوره. از دکتری که هیچ حرفی نمیزنه متنفرم. اگر هم کسی کاردرمان خیلی حاذق تو تهران میشناسه بهم معرفی کنه. دکتر غفرانی منو به مرکز کاردرمانی رشد تو اقدسیه معرفی کرده اما هرچی زنگ میزنم تلفنشون رو برنمیدارن

خواهشا اگه اطلاعاتی دارید جواب بدید 

خدایا این همه استخوان داشتم چرا دلم را شکستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  

فک کنم باید تاپیک میزدم مادرشوهرمممممم یا خیاااااانت یا مثلا از دست این قوم شووووهر تا خانم ها پاشونو بزارن تو این تاپیک

خدایا این همه استخوان داشتم چرا دلم را شکستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.