2777
2789
عنوان

بخاطر این موضوع اصلا نتونستم بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 22 پست
بابا اصلا شر ور خودمو یکی دیگه با ییه قیافه دیگه و یه اوضاع دیگه یا بعضی وقتا که ناراحتم تا نهایت بع ...

من مصلا میرم مهمونی خونه فامیل همش به اون فامیل فکر می‌کنم 

یا از یکی خوشم میاد همش اون تو ذهنمه 

یا عروسی می‌ریم همش صحنه های عروسی جلو چشممه

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید دچار وسواس فکری شدی. سرچ کن مواد سودازا. ببین چیا سودا هستن تا میتونی کمتر بخور. وقتی هفتاد سا ...

نمیدونم چه کوفتیه اصلا به چیزای خوبم فکر میکنم اماا چرت و دست نیافتنی و ساعتهاا تو ذهنم شر و ور میبافم

من مصلا میرم مهمونی خونه فامیل همش به اون فامیل فکر می‌کنم  یا از یکی خوشم میاد همش اون تو ذهن ...

وااای منم انگار کمبود توجه دارم واای خیلی از خودم خجلت میکشم من حتی استوری هم میبیینم از یکی خودشو یا کلا فردی رو گذاشته میرم تو فکر

وااای منم انگار کمبود توجه دارم واای خیلی از خودم خجلت میکشم من حتی استوری هم میبیینم از یکی خودشو ی ...

چندسالته 

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨
منم همش میرم تو فکر حالم از خودم بهم میخوره روم نمیشه به کسی بگم تو هم؟

منم همینطورم🥲

اصن من تو رویا یه زندگی دیگه برا خودم دارم یه شخصیت دیگه کلا زندگی من شده اون خیال هایی که دارم😕از واقعیت زندگی خودم دور شدم انگار فقط یه جسمم کل روح و روانم پیش اون فرد خیالی هست که اصن من نیستم😭

مگه میشه بارون بباره ولی ...دل هیشکی واسه کسی تنگ نشه🥺

منم همینطورم🥲 اصن من تو رویا یه زندگی دیگه برا خودم دارم یه شخصیت دیگه کلا زندگی من شده اون خیال ه ...

منم همینم فقط ثابت نیست یعنی هر دفعه با توجه به محیط خودمو یجور تصور میکنم