2777
2789
عنوان

بچه ها امروز تو شهرمون ی پسر رفته از ابسردکن....

| مشاهده متن کامل بحث + 1370 بازدید | 68 پست
وای خیلی من اصلا ندیده بودم از وقتی ک عکسشو گذاشتن تو کانال شهرمون بهم ریختم

حالم بد شد ، اعصاب من در مورد مرگ بچها  خیلی ضعیفه ، کلآ بهم میریزم  

♦️♦️من مرد هست♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالم بد شد ، اعصاب من در مورد مرگ بچها  خیلی ضعیفه ، کلآ بهم میریزم    

بخدا منم

ظهر یکب این موضوعو بهم گفت خندم گرفت گفتم مگه میشه ابسردکن ادمو بکشه

بعد دیدم جدی جدی اتفاق افتاده

صَبر!💎🦋کاربری دست دونفره👭
بخدا منم ظهر یکب این موضوعو بهم گفت خندم گرفت گفتم مگه میشه ابسردکن ادمو بکشه بعد دیدم جدی جدی اتف ...

میشه عکس شو بزاری

پسرم امیدوارم جوری بزرگت کنم که سال ها بعد به خودم افتخار کنم 💗💗  حسرتت در دلم مانده تا ابد،تو با قلب دیوانه ی من چه کردی🥺

خدا رحمتشون کنه داداش منم فوت شد اما خب فقط شش ماهش بود

وااااااااااای چرا😭

چطوری فوت شدن

پسرم امیدوارم جوری بزرگت کنم که سال ها بعد به خودم افتخار کنم 💗💗  حسرتت در دلم مانده تا ابد،تو با قلب دیوانه ی من چه کردی🥺

این طفل معصوم که بهشتی شد اما واقعا دلم سوخت برا پدر و مادرش خدا صبر بده اشکم اومد 

دلم برا اون بنده خدایی هم که آب سرد کن گذاشته هم سوخت بدبخت اومده ثواب کنه و... مردم و سیراب کنه حالا باید تا آخر عمر عذاب وجدان بکشه 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
بخدا منم ظهر یکب این موضوعو بهم گفت خندم گرفت گفتم مگه میشه ابسردکن ادمو بکشه بعد دیدم جدی جدی اتف ...

فقط دعا کنیم برای تسلای دل پدر و مادرش 

♦️♦️من مرد هست♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن