2777
2789
عنوان

پریودی بعد سقط

211 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها یسوال واسم پیش اومده

الان من  دوهفته و ۴روزه سقط کردم متاسفانه،تاریخ پریودم از کی حساب میشه؟؟

من ۵هفته بودم که سقط شد و اینکه قبل اینم پریودیام دقیق بود،باید از تاریخ پریود قبلی حساب کنم یا از تاریخ سقط؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی باید نهایت تا ۳۰روز بعد سقط پری بشم دیگه اره؟

نه عزیزم بستگی به بدن داره.

من 9 ماه پیش سقط پزشکی کردم و مثل روزای پریود گذروندم. تا یک هفته خونریزی داشتم چندروز هم لکه بینی.

ولی خب من بقایا داشتم تا 3 ماه پربودم تنظیم نشد.

شما دلیل سقط چی بوده عزیز؟

نه عزیزم بستگی به بدن داره. من 9 ماه پیش سقط پزشکی کردم و مثل روزای پریود گذروندم. تا یک هفته خونری ...

من اصلا نمیدونستم باردارم،توی ۵هفته متوجه شدم و دقیقا شبی که فهمیدم به خونریزی افتادم و خود به خود سقط شد و کامل دفع شد،خونریزیمم مثل پریودی بود ولی کلا۳روز بود‌.الان نزدیک ۳هفته است که گذشته ولی هنوز کمر درد دارم

شک کردم که احتمالا دوباره باردارشده باشم بخاطر همین میخواستم تاریخ پریودی و بدونم

یه سونو بده حتما

سونو ندادم متاسفانه...

وقتی دفع شد کامل افتاد،دکترم گفت سونو لازم نیس بدی خیلی کوچیک بوده اگر چیزیم مونده باشه با پریودی بعدی دفع میشه

الان من دوسه شبه که هوا تاریک میشه حالت تهوع خفیف میگیرم،نمیدونم بخدا دوباره بار دارشدم یا نه

سلام خوبید؟ شما چندم اردیبهشت سقط کردید؟ من ۳۰ اردیبهشت سقط کردم هموز پریود نشدم

سلام گلم،من ۸خرداد سقط کردم

جالبه که چند شبه حالت تعوع دارم امشب خیلیدشدید شده حالت تهوعم..

شاید حامله شدی دوباره؟

سلام گلم،من ۸خرداد سقط کردمجالبه که چند شبه حالت تعوع دارم امشب خیلیدشدید شده حالت تهوعم..شاید حامله ...

نه باردار نیستم تا چهل روز بعد سقط میگن پریود شدن طبیعیه، من جلوگیری کامل بودم این مدت. 

شما اقدام نداشتی این مدت؟ چون بدن خیلی سریع میگیره بعد سقط ، الان حالتهات مثل بارداریه

نه باردار نیستم تا چهل روز بعد سقط میگن پریود شدن طبیعیه، من جلوگیری کامل بودم این مدت. شما اقدام ند ...

راستش یکبار اقدام داشتم اونم ناخواسته بود...

دقیقا کمردرد دارم  عصر ک میشه حالت تهوع ولی نمیخوام زود بیبی بزنم،رعایت میکنم ک اگه یوقتی حامله بودم چیزی نشه دوباره.

دلم میخواد باشم...