2777
2789
عنوان

سنگ صفرا😢😢بیاین لطفا😢

8907 بازدید | 78 پست

سلام خانوما

تو دوران بارداری دردام شروع شده بود که دکترها فکر میکردن معده س و داروی معده تجویز میکردن،بعد از زایمان هم دردام شروع شد و دکتر سونو نوشت امروز رفتم فهمیدم کیسه صفرام سنگ داره😢😢

اندازه هاش کوچیکه ولی تعدادشون زیاده😭

10تا سنگ 3تا 5میل،دکتر گفت باید عمل کنی،فردا میخوام برم پیش یه دکتر طب سنتی،بنظرتون 10تا با دارو رفع میشه؟😢جیگرم واسه دخترم کبابه هیچکسو ندارم بچمو بذارم پیشش وگرنه عمل میکردم😢تو یه تاپیک هم یه نفر گفت مجبور شد بچشو از شیرمادر بگیره من نمیخوام بچم شیرخشک بخوره تازه 20 روزشه😭😭

توروخدا هرکی تجربه داره بیاد حالم بده😢ا‌گه مجبور بشم عمل کنم میشه صبح عمل بشم تا شب مرخص بشم؟درد فدای سرم دلم پیش دخترمه😢

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤

سلام عزززیزم

ببخشید که دیر تبریک میگم به دنیا اومدن دخترتو⚘⚘⚘

ناراحت شدم برات

اما عوضش عمل کنی راحت میشی 

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر دایی من چند روز پیش صفراشو عمل کرد.شیرشو میدوشید توی بیمارستان میفرستاد واسه بچش.یه بارم بچشو اوردن بیمارستان .با اینکه به خاطر مشکلات دیگش چند روزم بستری بود ولی شیر بچشو قطع نکرد. تازه اگه گفتن شیر نده توی همون بیمارستان بدوش بریز دور تا شیرت خشک نشه و وقتی خوب شدی دوباره شیر خودتو بدی

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
سلام عزززیزم ببخشید که دیر تبریک میگم به دنیا اومدن دخترتو⚘⚘⚘ ناراحت شدم برات اما عوضش عمل کنی را ...

سلام باربی جان

ممنون عزیزم لطف داری گلم🌹

اگه کسی رو داشتم بچمو پیشش بذارم عمل میکردم😔الانم اگه بدونم همون روز مرخص میکنن میرم عمل میکنم

سلام باربی جان ممنون عزیزم لطف داری گلم🌹 اگه کسی رو داشتم بچمو پیشش بذارم عمل میکردم😔الانم اگه ب ...

از دکترت بپرس شاید شب لازم نبود بیمارستان بمونی

مامانت نیست بچه رو نگه داره یا مادر شوهر یا خواهر یا دوست؟! فکر کنم یه شب بیمارستان نگه دارن

نه مامانم که قهره مادرشوهرم ندارم،خواهرشوهر دارم که زیاد مایل نیستم بچم پیششون بمونه😔ولی اگه چاره ای نداشته باشم مجبورم اینکارو کنم

دختر دایی من چند روز پیش صفراشو عمل کرد.شیرشو میدوشید توی بیمارستان میفرستاد واسه بچش.یه بارم بچشو ا ...

چند روز بستری بود؟؟؟؟؟؟چرا اینقدر زیاد،من دلم پاره میشه اینهمه از بچم دور باشم😭😭😭😭

نه مامانم که قهره مادرشوهرم ندارم،خواهرشوهر دارم که زیاد مایل نیستم بچم پیششون بمونه😔ولی اگه چاره ا ...

عزززیزم خدا بزرگه منم حتما دعاا میکنم

ان شالله دکتر بگه شب نگهت نمیدارن که پیش بچه ت تو خونه باشی

از دکترت بپرس شاید شب لازم نبود بیمارستان بمونی

ممنون عزیزم فردا میخوام برم پیش دکتر طب سنتی اگه بگه تعدادش زیاده با دارو رفع نمیشه میرم پیش متخصص برای عمل،کلی خواهش میکنم تا همون روز مرخصم کنن😔

عزیزم نگران نباش ایشالله خوب میشی و خودت به بچت شیر میدی. با روش های طب سنتی میشه سنگ صفرا رودفع کرد ...

ممنون عزیزم چشم فردا میرم سونو رو میبرم😢توروخدا دعا کنین با طب سنتی درمان بشه بچم گناه داره😢

چند روز بستری بود؟؟؟؟؟؟چرا اینقدر زیاد،من دلم پاره میشه اینهمه از بچم دور باشم😭😭😭😭

آخه اون مشکل زیاد داشت.یکیش التهاب صفرا بود یکیش فتق بود.عفونتم داشتاونم واسه بچش خیلی گریه میکرد.ولی خواهر خودم هم همین عملو انجام داده چندسال پیش.لاپاراسکوپی کرد که اصلا یادشم از دردو اینا نیومد و یه شب بستری بود.نگران نباش زودی میگذره غصه نخور

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
عزززیزم خدا بزرگه منم حتما دعاا میکنم ان شالله دکتر بگه شب نگهت نمیدارن که پیش بچه ت تو خونه باشی

قربونت برم عزیزم ممنون از دلگرمیت انشاالله همینطور بشه

آخه اون مشکل زیاد داشت.یکیش التهاب صفرا بود یکیش فتق بود.عفونتم داشتاونم واسه بچش خیلی گریه میکرد.ول ...

دردش مهم نیست از سزارین که بدتر نیست تحمل میکنم فقط میخوام همون روز مرخص بشم روانی میشم بدون بچم😔

ممنون که جواب دادی عزیزم