2777
2789
اگه فیلم رو پاک کنه همونجا نامه استعفا میزنم میام بیرون تا دستشون تو پوست گردو بمونه باوجودپروژه های ...

بنظرمن کوتاه نیا حتا اگه مخالفت کرد 

حتا اگه تهدیدتم کرد بازم ادامه بده

چون واقعن نامردیه و ته افکارت میمونه

من خودم یه چیزای فوق العاده ساده ای پیش افتاده برام اونم تو زمان بچگی و نادونی

که هنوز که هنوز تو فکرمه و غصه میخورم که چرا کاری نکردم

🙃
بنظرمن کوتاه نیا حتا اگه مخالفت کرد  حتا اگه تهدیدتم کرد بازم ادامه بده چون واقعن نامردیه و ت ...

آره الان دیگه مطمعن شدم بایدهرطورشده شکایت کنم چون ازذهنم بیرون نمیره هرروز این انترخانوم داستان جدیدی شروع کنه.یک مدتم بودکه تو نخ حقوق من بود ازفضولیش.واقعن تحصیلات وشان اجتماعی لزوم انسان بودن نیست‌.فک کن این خانوم دزده باکسی وصلت کنه مثلن وسایل خونه جاریشو بدزده یا مادرشوهرشو!!!!😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به قول مدیر ازحسادت زنانه.میگه شماخانوما چرانمتونیدباهم کناربیاییدکارکنید هیچ جا

مدیر چرا واسه ایشون لاپوشونی می کنه به جای برخورد جدی؟  

بیشترین تمجید رو دشمنانم از من کردند، همون هایی که تو هر جمله شون نشون دادند چقدر حسرت منو می خورند.  
مدیر چرا واسه ایشون لاپوشونی می کنه به جای برخورد جدی؟    

مدیرمون صلح طلبه اصلا اهل تنش ومشکل درمحیط کاری نیست.منم بهشون گفتم انتظاربرخوردمناسبتری داشتم

ببین فقط شکاااایت کن! وگرنه مثل من یه عمر حرص می خوری از دست خودت، من از همکارم شکایت نکردم چون رئیس بزرگ گفت ببخشش ، از حسودیشه، الان بعد از یک سال هننننننووووووززززز دارم تاوان ضرر و زیان مالی و زمانی کثافت کاری های خانوم رو می دم، در صورتی که می تونستم ازش شکایت کنم و اون رو از کار بیکار کنم. امیدوارم هر چه با من کرد خدا همونو باهاش بکنه.

بیشترین تمجید رو دشمنانم از من کردند، همون هایی که تو هر جمله شون نشون دادند چقدر حسرت منو می خورند.  
مدیرمون صلح طلبه اصلا اهل تنش ومشکل درمحیط کاری نیست.منم بهشون گفتم انتظاربرخوردمناسبتری داشتم

خوبه حالا صلح طلبه، مدیر ما که کثافت بود! به خاطر کثافت کاری خودش هم از کثافت ها دفاع می کرد. الان هر روز می گم چرا شکایت نکردم؟؟؟  

ببین فقط شکاااایت کن! وگرنه مثل من یه عمر حرص می خوری از دست خودت، من از همکارم شکایت نکردم چون رئیس ...

ازشمام دزدی کردن؟ایشون خیلی مردسالم وخوبیه

خوبه حالا صلح طلبه، مدیر ما که کثافت بود! به خاطر کثافت کاری خودش هم از کثافت ها دفاع می کرد. الان ه ...

اخی عزیزم

هرکشی اشتباهاتی مرتکب میشه

اینم تجربست

حتمن دستت زیر سنگ بوده

🙃
ازشمام دزدی کردن؟ایشون خیلی مردسالم وخوبیه

وااای کاراش  یه پکیج کامل کثافت کاری بود، اصلا نا ندارم بگم. فقط این که اگه می کشیدمش دادگاه بدون بیچاره ش می کردن. یه زن روانی مطلق بود، هرگز نمی بخشمش و امیدوارم تاوان پس بده.

وااای کاراش  یه پکیج کامل کثافت کاری بود، اصلا نا ندارم بگم. فقط این که اگه می کشیدمش دادگاه بد ...

من که نمیدونم چی شده ولی امیدوارم همینطوری که شمامیگی بشه.این مدل خانوما اکثرشون میگن من نمتونم باخانوما کارکنم!!!!حالم ازاین حرفشون بهم میخوره