بنظرمن کوتاه نیا حتا اگه مخالفت کرد حتا اگه تهدیدتم کرد بازم ادامه بده چون واقعن نامردیه و ت ...
آره الان دیگه مطمعن شدم بایدهرطورشده شکایت کنم چون ازذهنم بیرون نمیره هرروز این انترخانوم داستان جدیدی شروع کنه.یک مدتم بودکه تو نخ حقوق من بود ازفضولیش.واقعن تحصیلات وشان اجتماعی لزوم انسان بودن نیست.فک کن این خانوم دزده باکسی وصلت کنه مثلن وسایل خونه جاریشو بدزده یا مادرشوهرشو!!!!😁
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین فقط شکاااایت کن! وگرنه مثل من یه عمر حرص می خوری از دست خودت، من از همکارم شکایت نکردم چون رئیس بزرگ گفت ببخشش ، از حسودیشه، الان بعد از یک سال هننننننووووووززززز دارم تاوان ضرر و زیان مالی و زمانی کثافت کاری های خانوم رو می دم، در صورتی که می تونستم ازش شکایت کنم و اون رو از کار بیکار کنم. امیدوارم هر چه با من کرد خدا همونو باهاش بکنه.
بیشترین تمجید رو دشمنانم از من کردند، همون هایی که تو هر جمله شون نشون دادند چقدر حسرت منو می خورند.
وااای کاراش یه پکیج کامل کثافت کاری بود، اصلا نا ندارم بگم. فقط این که اگه می کشیدمش دادگاه بدون بیچاره ش می کردن. یه زن روانی مطلق بود، هرگز نمی بخشمش و امیدوارم تاوان پس بده.
بیشترین تمجید رو دشمنانم از من کردند، همون هایی که تو هر جمله شون نشون دادند چقدر حسرت منو می خورند.