2777
2789

من سه سال پیش ای وی اف کردم ،در پروسه ای وی اف با یکی دوست شدم ،برای من مثبت شد واون منفی ،تا بدنیا اومدن بچه چند ماهی یبار زنگ هم میزدیم بعدش من چند بار زنگ زدم ببینم رفته دنبال ای وی اف یا نه ؟بچه داره یا نه ؟ادا مشوالان میگم

خدایا شکرت🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لایک کن بیام بخونم

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

بع گفت منشبی شوهرم سرکاره تنهام میخوام تا صبح با تو حرف بزنم تو شوهرت کجای من گفتم داره درس میخونه برای کارش واینا گفت خب خوبه بیا حرف بزنیم ،منم هی‌میگفتم هوا چطوره و...گفت ،تو چرا زنگ نزدی تولدم تبریک بگی گفتم خبر نداشتم ولی مبارکه گلم 

خدایا شکرت🌹

گفت خیلی خوب تو که سوهرن کار‌داره بیا بغل هم بخواببم من گفتم پریودم به کار شوهرم نمیام که زود بیاد بخوابه گفت چه جالب منم پریودم بیا باهم بریم نوارامون عوض کنیم تو مال منو عوض‌ کن من مال تو ،اینو که گفت خدایی ترسیدم گفتم بچم بیدار شده زنگت میزنم 😶

خدایا شکرت🌹

رفتم به شوهرم گفتم گفت این تو حال خودش نیست جوابشو نده حالا هی زنگ میزنه ،هی پیام که چرا جوابمو نمیدی ،من جواب دادم پسرم بیدار شده گریه میکنه ،هی‌میگه بیا تلگرام حرف بزنیم

اصلا از حرف زدنش خوشم نیومد ،قبلا اصلا اینجور نبود حتی کلمه ای ما حرف بد میزدیم دعوامون میکرد الان ترسیدم کار‌به جاهای باریک بکشه زود قطع کردم

خدایا شکرت🌹
چ دل و جرئتی داشته زنه.کسی ک‌دزدکی شوهرش زنگ میزنه نمتیرسع شوهرش بیاد پشت خطش .....بنظر من گاهی زنگ ...

من اصلا وقتی اونجوری گفت بیشتر از یساله حتی پیامشم نمیدادم شبیم خودش زنگ زد ،قطع کردم دوباره زنگ زد من فلانیم بخدا قطع نکن ،من شمارشو نداشتم شماره غریبه هم جواب نمیدم

خدایا شکرت🌹