2777
2789
عنوان

هرکسی که کاربر نی نی سایت بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 5909 بازدید | 870 پست

سلام نی نی سایتی عزیز

به کمپین اعتراض به وضعیت حذف تاپیک بپیوندین.

از امشب جمعه ساعت ۱۲ شب به مدت ۴ روز:

📌 شنبه 🟧 یکشنبه 🟩 دوشنبه 🟦 سه شنبه

❌️ تاپیک نزنین

❌️ پست نگذارین

✅️ اگر خواستین سایت بیایین فقط گزارش بزنین اما گزارش الکی جایی نزنین تعلیقی داره.

✅️ می تونین توی خصوصی با بقیه حرف بزنین.

⛔️⛔️⛔️  ۱۹ روز دیگه میشه یک سال که خانم مونا_تهرانی قول حذف تاپیک توسط خود کاربر رو دادن.

(قول حذف تاپیک توسط خود کاربر تاریخ ۲۰ تیر ۱۴۰۲)

❌️ روش تعلیق رو عوض کردن سکوت کردین.

❌️ لینک گذاشتن رو برداشتن سکوت کردین.

❌️ ویرایش پست، رنگی کردن پست و تاپیک و امضا و ... رو برداشتن سکوت کردین.

✅️ سکوت رو بشکن به اعتراضات بپیوندین.

🛑🛑🛑 این مطلب رو با بقیه ی کاربران به اشتراک بگذارین اما فقط توی تاپیک های مرتبط با حذف تاپیک، توی تاپیک های غیر مرتبط تعلیق می کنن.

❤ من اگر برخیزم تو اگر برخیزی همه برمی خیزیم

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@یانورvr سلام نی نی سایتی عزیزبه کمپین اعتراض به وضعیت حذف تاپیک بپیوندین. از امشب جمعه ساعت ۱۲ شب ... 

👌👌👌🙏🙏🙏👏👏👏

سلام سارای سایت عزیز😇

سلام سالار سایت عزیز😇

به کمپین اعتراض پیوستم

من سوگند یاد میکنم

از ساعت ۱۲ امشب جمعه به مدت 4روز تاپیک نمیزنم

من به این تاپیک های مقدس سوگند یاد میکنم

در تاریخ فوق☝ تاپیک نمیزنم و پست نمیگذارم

گزارش الکی نمیزنم

توی خصوصی حرف میزنم

۱۹ روز دیگر تولد یکسالگی

《قول حذف تاپیک توسط خود کاربر》هست

قول خانم مونا_تهرانی یک ساله شد...

من سکوتم را شکستم

و به اعتراضات پیوستم

اینجانب کاربر یانورvr

جهت همکاری با کمپین اعتراضات

و به پاس همکاری دلسوزانه و

تلاش مستمر کاربر ازسارابپرس عزیز

این مطلب را ☝☝ در تاپیک های مرتبط با حذف تاپیک

با بقیه کاربران عزیز به اشتراک میگذارم

(در تاپیک های غیر مرتبط باعث تعلیق شدن میشود)

باسپاس

@یانورvr#

برخیزید...سکوت بس است...به پا خیزید...به ما بپیوندید

@اوج_آسمان  

@پشمایحاجعبدالله  

@ملوس_جاده_چالوس  

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

@یانورvr سلام نی نی سایتی عزیزبه کمپین اعتراض به وضعیت حذف تاپیک بپیوندین. از امشب جمعه ساعت ۱۲ شب . ...

حتما عزیزدلم😎😍😘😘

در ره دل، چه لطیف‌ست سفر! هیچ مگو...💚🌱کانالم✨https://t.me/shabgardetanhaei

سلام نی نی سایتی عزیزبه کمپین اعتراض به وضعیت حذف تاپیک بپیوندین. از امشب جمعه ساعت ۱۲ شب به مدت ۴ ر ...

حتما سارای عزیز😍😘

در ره دل، چه لطیف‌ست سفر! هیچ مگو...💚🌱کانالم✨https://t.me/shabgardetanhaei

حتما سارای عزیز😍😘

ممنونم.

🦋🦋🦋

اگر تونستین در موردش تاپیک بزنین و قفل کنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

باشه سارا جون

ممنونم.

🦋🦋🦋

🤝💖🌺

ممنونم.

🦋🦋🦋

وای بر آنکس که سکوت میکند

دعای حذف رو در قنوت میکند

کار سکوت تو نکوهیده است

اعتراض مارو مونا دیده است

اینهمه کاربر آمده

مونا هنوز نیامده...

آهای بزرگ و کوچیک

به عشق حذف تاپیک

سکوت نکن کم نیار

مونا رو اینجا بیار...

شاعرشما دوستدارشما:کاربر یانورvr

کپی کنید☝منتشرکنید

@mandanasaboriiii

@ertr222343  

@فاقد_نام_مستعار  

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

سلام نی نی سایتی عزیز

به کمپین اعتراض به وضعیت حذف تاپیک بپیوندین.

از امشب جمعه ساعت ۱۲ شب به مدت ۴ روز:

📌 شنبه 🟧 یکشنبه 🟩 دوشنبه 🟦 سه شنبه

❌️ تاپیک نزنین

❌️ پست نگذارین

✅️  گزارش الکی جایی نزنین تعلیقی داره.

✅️ می تونین توی خصوصی با بقیه حرف بزنین.

❗️❗️❗️ اگر این ۴ روز هرکس تاپیک زد پست گذاشت بهش ایراد نگیرین. کسی که خودش رو به خواب زده رو نمیشه کاریش کرد.

⛔️⛔️⛔️  ۱۹ روز دیگه میشه یک سال که خانم مونا_تهرانی قول حذف تاپیک توسط خود کاربر رو دادن.

(قول حذف تاپیک توسط خود کاربر تاریخ ۲۰ تیر ۱۴۰۲)

❌️ روش تعلیق رو عوض کردن سکوت کردین.

❌️ لینک گذاشتن رو برداشتن سکوت کردین.

❌️ ویرایش پست، رنگی کردن پست و تاپیک و امضا و ... رو برداشتن سکوت کردین.

✅️ سکوت رو بشکن به اعتراضات بپیوندین.

🛑🛑🛑  این مطلب رو با بقیه ی کاربران به اشتراک بگذارین اما فقط توی تاپیک های مرتبط با حذف تاپیک، توی تاپیک های غیر مرتبط تعلیق می کنن.

❤ من اگر برخیزم تو اگر برخیزی همه برمی خیزیم