2777
2789
عنوان

هرکسی که کاربر نی نی سایت بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 5909 بازدید | 870 پست
باشه گلم مرسی @مونا_تهرانی    

ممنون از تگتون

🦋🦋🦋

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام.

@مونا_تهرانی  

لطفا حداقل  اختیار  حذف هفته ای  یک یا دو تاپیک رو به کاربران بدید.

خودم ب شخصه دو سه هفته است دیگه تاپیک شخصی  نمی‌زنم چون حذف نمیشه .قبلا بهتر بود .چند ماهه افتضاح شده حذف تاپیک 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

دقیقا منم خیلی وقتا جرات نمیکنم تاپیک بزنم از ترس شناسایی.. 

دقیقا من حالا خودم زیاد شخصی نمی‌زنم و نزدم کلا...ولی دلم برا بعضی کاربران دلم میسوزه ک با التماس می‌خوان پاک شه و واقعا هم حق دارند احتمال شناسایی زیاده 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

عزیزم میشه لطف کنید داخل تاپیک آخرم تگ کنید و این متن رو لنویسید؟ اونجا امکان دیده شدن بیشتره 

بله نوشتم

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

سلام. @مونا_تهرانی     لطفا حداقل  اختیار  حذف هفته ای  یک یا دو تاپیک ...

ممنون از تگتون

🦋🦋🦋

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@مونا_تهرانی    

ممنون از تگتون

🦋🦋🦋

سلام اگر نسبت به وضع حذف تاپیک اعتراض دارین: ✅️ خانم ⬅️ مونا_تهرانی  ⬅️ رو تگ کنین و بهشون بگ ...

@مونا_تهرانی

توروخدا تاپیک های منو پاک کنید هر چی پیام میدم بهتون توجهی نمیکنید چرا رسیدگی نمیکنید آخه گناه دارم من😭

خُود خَزانیم‍ و دَم اَز شُوق‍ِ بَه‍ار میزَنیم‍!...🕊=)💎
@مونا_تهرانی توروخدا تاپیک های منو پاک کنید هر چی پیام میدم بهتون توجهی نمیکنید چرا رسیدگی نمیکن ...

سلام

لینک های تاپیک هاتون رو روزهای زوج اگر تعطیل نباشه

⬇️

✅️ توی خصوصی 

❌️ نیازی به درخواست دوستی نیست

برای niniyar_1 بفرستین.

@مونا_تهرانی  

من یه کاربری دیگ دارم خطش به اسمم نیست میخواستم برش گردونن حداقل بتونم هرروز یه تاپیکشو پاک کنم 

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

سلام لینک های تاپیک هاتون رو روزهای زوج اگر تعطیل نباشه ⬇️ ✅️ توی خصوصی  ❌️ نیازی به درخ ...

سلام سارا جان

@ازسارابپرس  

ترفندی که بهم گفتی واسه حذف تاپیک دیگه جواب نمیده

از بعد عید اصلاااا یدونه هم بزور پاک میکنه 

میتوجه میشه

امکان نداره به نظرم

اگه قرار بود متوجه بشه همان قبلا شده بود

حس میکنم نینی یار یک عوض شده

راه دیگه ای سراغ نداری؟

دختر رشتی😍😍😍دانشجو روان شناسی

سلام سارا جان @ازسارابپرس     ترفندی که بهم گفتی واسه حذف تاپیک دیگه جواب نمیده از بع ...

سلام

نه همون فقط

نمی دونم کاربرهای دیگه هم می گفتن اخلاق و رفتارش یک ماهی هست که عوض شده نمی دونم.