2777
2789
عنوان

هرکسی که کاربر نی نی سایت بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 5909 بازدید | 870 پست
سلام اگر نسبت به وضع حذف تاپیک اعتراض دارین: ✅️ خانم ⬅️ مونا_تهرانی  ⬅️ رو تگ کنین و بهشون بگ ...

سلام عشق دلم من باید چه کار کنم

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@مونا_تهرانی  

شما یکسال پیش قول دادین برای حذف تاپیک ولی کوووو 👀😐

وضعیت سایت بهتر نشده هیچ بدترم شده کلی مرد مریض ریخته اینجا مگه اینجا سایت زنان و بارداری نیست 😐😐😐

مگه میشه تو باشی و دیوونه نشم 😍

بدش ببخشید عزیز بهشون بگم که تاپیک های قبلی باید حذف بشه ؟

برای حذف تاپیک

باید خصوصی لینک تاپیکتون رو روزهای زوج اگر تعطیل نباشه

ساعت

10:30 تا ۱۲ و ۱۴ تا ۱۵ 

خصوصی برای niniyar_1 بفرستین.

نیازی به درخواست دوستی نیست.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@مونا_تهرانی     شما یکسال پیش قول دادین برای حذف تاپیک ولی کوووو 👀😐 وضعیت سایت بهتر ...

ممنون از تگتون

🦋🦋🦋

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

رمز ورود از ایمیل برام ارسال شد در کمال ناباوری🥹🥹🥹🥹🥹🥹

قسمت فراموشی رمز عبور برای ایمیل هم درست شده؟؟

چه خوب

برای تگ کردن    🌈اول @ بنویسید. 🌈بعد نام‌کاربری رو بدون‌ فاصله از @ بنویسی ...

@میشود_میشود_   ⬆️⬆️

سلام عشق دلم من باید چه کار کنم

اگر هر مشکلی توی سایت دارین اگر دوست دارین می تونین ⬅️ مونا_تهرانی ⬅️ رو تگ کنین و بهشون بگین.

قسمت فراموشی رمز عبور برای ایمیل هم درست شده؟؟ چه خوب

نه درست نشده من کش کرومم رو پاک کردم بعد خیلی اتفاقی فراموشی رمز رو زدم و جیمیلم پیام اومد

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

مونا تهرانی بیا کارت دارم

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

سلام

اگر نسبت به وضع حذف تاپیک اعتراض دارین:

✅️ خانم ⬅️ مونا_تهرانی  ⬅️ رو تگ کنین و بهشون بگین.

❌️ نی نی یارها تگ نشن.

✅️✅️✅️ ۲۴ روز دیگه میشه یک سال که خانم مونا_تهرانی قول حذف تاپیک توسط خود کاربر رو دادن. 

(قول حذف تاپیک توسط خود کاربر تاریخ ۲۰ تیر ۱۴۰۲ )

ممنون

@آیانا  

@jiran555  

@baran_bv  

@گل_سفید_1  

@دلمتنگه  

نه درست نشده من کش کرومم رو پاک کردم بعد خیلی اتفاقی فراموشی رمز رو زدم و جیمیلم پیام اومد

خب خداروشکر

🦋🦋🦋

برای تگ کردن    🌈اول @ بنویسید. 🌈بعد نام‌کاربری رو بدون‌ فاصله از @ بنویسی ...

✅️✅️✅️ نحوه ی تگ کردن صفحه ی ۱۰ گفته شده.