2777
2789
عنوان

هرکسی که کاربر نی نی سایت بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 5909 بازدید | 870 پست
سلام لینک های تاپیک هاتون رو روزهای زوج اگر تعطیل نباشه ⬇️ ✅️ توی خصوصی  ❌️ نیازی به درخ ...

میفرستم دقیقا طبق چیزی که گفتید ولی پاک نمیکنن

خُود خَزانیم‍ و دَم اَز شُوق‍ِ بَه‍ار میزَنیم‍!...🕊=)💎
@مونا_تهرانی     من یه کاربری دیگ دارم خطش به اسمم نیست میخواستم برش گردونن حداقل بتونم ...

سلام

اگر رمزش رو بلدین پایین صفحه توی تماس با ما درخواست برگشت کاربری رو بدین.

درخواست رفع تعلیق

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میفرستم دقیقا طبق چیزی که گفتید ولی پاک نمیکنن

خیلی ها الان همین رو دارن میگن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

کاملا موافقم

دیلیت اکانت باااااید باشه،آقا شاید من خطمو فروختم،کس دیگه راحت میاد تاپیکای منو میخونه.

یا وقتی یکی اذیتمون میکنه نمیتونیم بلاکش کنیم.

یه تاپیک زدم جوابمو گرفتم,حالا نمیخوام باشه،چرا نمیشه پاکش کرد؟

افتضاح ترین سایت از لحاظ دادن حق اعضا متاسفانه نینی سایته

مامانِ پارمیسم،تنها امیدم تو زندگیه🤍
سلام اگر رمزش رو بلدین پایین صفحه توی تماس با ما درخواست برگشت کاربری رو بدین. درخواست رفع تعلیق

باید زنگ بزنم بهشون یا پبامکیه

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

نه زنگه نه پیامک

پایین صفحه بزنین روی تماس با ما

بعد همون جا بزنین روی گزینه درخواست رفع تعلیق

بعد شماره تون رو بدین بعد یکی یا دو روز برمی گردونن.

بعد روی گزینه سوم از بالا

خدا خیرت بده

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

شماره تلفن و نام کاربری رو بدین.

بعد توی پیام باز شماره تلفن و نام کاربری رو بدین.

@eli0011     @maryam3262 ‍  @sana_۷ @لیلی_آگان     @shadi020 &n ...

من پایه ام ،ممنون که تگم کردین ،هرکاری بگین انجام میدم ،با مدیریت سایت هم مخالفم ،نی نی یار اخرین بار یه تاپیک این مدلی رو‌قفل کرد و‌گفت از اول خرداد قابلیت حذف تاپیک توسط کاربر فعال میشه برای هفته ای یا ماهی یه دونه 

هرچند میدونیم نی نی یارها کارمندن و اختیاری ندارن تو این مورد ....پس مدیریت سایت داره راه رو اشتباه میره 

فک کنم مدیریت نی نی سایت فقط یه خانم به اسم تهرانی نباشه احتمالا آقایونی هم هستن که مدیریت بخش های دیگه رو دارن که من در جریان نیستم .

قبلا سایت تعداد بیشتری مشارکت میکردن ....

هرکدوم از شما هرروز دارین برای سایت تولید محتوا میکنید و باید اجازه پاک کردن بعضیاشو داشته باشین ...سایت میترسه که بازدیدش بیاد پایین ...

اگر این تاپیک هم بره پربازدید قفلش میکنن یا تعطیل میکنن 

بنابراین هرتصمیم گروهی که گرفته بشه بهش احترام میذارم 🙏

الهی مرا آن ده که آن به ... 

سلام لینک های تاپیک هاتون رو روزهای زوج اگر تعطیل نباشه ⬇️ ✅️ توی خصوصی  ❌️ نیازی به درخ ...

ممنون از تگ کردنتون

بله واقعا من چندین روزه با رعایت همه شرایط در خصوصی نی نی یار گفتم ولی اهمیتی ندادند .. از لحاظ روحی واقعا به هم میریختم وقتی تاپیکم و از طرفی این بی توجهی ها رو میدیدم .. 

در مورد تعداد تبلیغات بسیار زیاد هم واقعا یه فکری بکنید .. از تعدادشون کم کنید لطفا خصوصا پایین صفحه که دوتا دوتا میاد