2777
2789

من ۶ اسفند عقد کردم شوهرم خوبه بد نیست ولی امان از خانوادش تو همین ۴ ماه منو پیر کردن انقدر که بی فرهنگ بازی در آوردن یه لباس میخوام بخرم قایمکی میخرم مادرشوهرم نفهمه یه کادو تولد واسه تولد مامانم میخرم قایمکی میخریم با شوهرم چون اون میگه از فلان فامیل ما بخرین من خوشم نمیاد از مغازه اون بخرم مادرشوهرمم بفهمه ناراحت میشه مجبوریم قایمکی بخریم شوهرمم میگه من احترام واسم خیلی مهمه نمیخوام بزرگترا ناراحت بشن واسه عید قربان بدون اینکه منو ببرن رفته با دختر و نوه و خواهر زادش واسه من لباس خریدن بونجول روش قیمت زده ۴۰۰ تومن با یه شال ارزون و یه شلوار ابر بادی میگه بیا اینام خریدای عید قربانت 

هزار بار گفتیم من خانوادم بجای گوسفند یه تیکه طلا بدید به عروس خودتون میدید گفتن الان بلا ما آبرو داریم پیش مردم ما باید گوسفند بیاریم هر جا هم میریم خانم انتظار داره ببریمش با اینکه پدرشوهرم زندس و ۵۷سالشه کلا مادرشوهرمم ۵۷ سالشه 

هیچجا که خداروشکر نرفتیم تو این ۴ ماه من با خاتواده خودم گاها میریم یه شهری جایی (خودمون روستا زندگی میکنیم) به شوهرم گله میکرده چرا میره به من تعارف نمیکنه منم دلم میخواد برم شوهرمم میگه مامان منم گاهی رفتین با خودتون ببرین شوهرم از همین اولم گفته اقنا مریض بشن یا پیر تو باید نگهشون داری پرستار و ... همشون ممنوع مگه من مرده باشم پدر مادرم دست پرستار باشن مادر شوهرم مثلا یه جاهایی خوبی میکنه مثلا چی من میرم خونشون میخواد خوب پذیرایی کنه تنها خوبی که داره اینه فقطم چشمش به دهن مردمه اون روز مامانم مریض بود گیر داده بدد الا بلا بیایین خونه ما  همسایه هام میپرسن شما چرا رفت آمدتون کمه هر چقدر از ما اصرار که نمیشه اصلا حرف تو کلش نمیره 

دائما این ور اون وره یک هفته یه هفته خونه فامیل چتر میشه هرشب میرن شب نشینی خونه فک فامیل همشم به من میگه فلانی ازت دلخوره خونش نرفتی فلانی باهات قهره خونش نرفتی درحالی که من این اشخاص رو شاید تو عمرم ۲ بار دیده باشمشون بعدشم شوهرم باید ببره من تنها مگه باید برم که با من قهرن هر چیم دختر کوچیکش دستور میده تو زندگی من پیاده میکنه شوهرمم چون مادرشه بهش بر میخورا چیزی بگم من دارم روانی میشم این بعد ازدواج یک سره میخواد با ما بیار و یک سره خونه ما باشه با شناختی تو این ۴ ما ازش پیدا کردم یه چیزم بگی آبروت رو میبره جاری بزرگم چند بار جلوش درآومده یعنی چه خودش چه دختراش پیش هر کس و ناکس میشینن پشت سرش حرف میزنن نامزدمم میگا حتما بخاطر مت هفته ای یک بار رو بیا خونخ مامانم باهم باشیم 

ماهم روستاییم ولی بخدا مثل این نیسم انگاری از قرن هجر پاشده اومده دارم دیوونه میشم از دستش کمکم کنید😭😭😭😭😫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.