2777
2789
عنوان

کیاشوهراشون شبکارن بیاین

322 بازدید | 30 پست

یه ماه شبکاره یه ماه روزکاره من توشهر غریب زندگی میکنم فقط بچه هام ودارم شوهرمم ساعت شش غروب میره سرکار هشت صب میادمیخوابه تا سه ناهارمیخوره وبعدش میره من میمونم و بچه ها وکل مسئولیت خونه حتی یه نون هم نمیخره صبا میگه خودت بخر من کم اوردم میدونین یه چیزی توقلبم هرروز داره خوردترمیشه تواین زندگی اصلا به فکر مانیست این کاروهم زورکی داره میره بچه ها خیلی خسته ام چیکارکنم من خیلی تنهام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شبیه شمام اما اندازه شما ناامید و خسته نیستم همسرمم به صورت مداوم شبکاره

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

داره واسه شماها زحمت میکشه اونم حق دارع خسته میشه

مگه بقیه مردا نمیرن سرکار؟

به نظرت حق داره کل مسئولیت زندگی وبندازه سرمن ومثه یه پسرمجرد بیاد وبره اصلا نفهمه نون ازکجا اومد بچه روکی برد پارک کی برددکتر. به نظرت من حقم فقط کلفتیه 

منم‌شوهرم تقربان شب کاره ظهر میره تا ۳ صب میاد ،عادت کردم 

خودمم سرکار میرم ۱ تا ۱۰ شب 

زندگی ها سخت شده چ میشه کرد 

سخت نگیر

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛

خب باید عادت کنی ،خودت رو پای خودت باشی . اون داره برا شما میره سر کار .

من عادت کردم که تنهایی زندگی وبچرخونم اون فقط حقوقش میاد که اونم بابدبختی باید مدیریت کنم ازهیچی این زندگی خبرنداره انگاراونم بچه امه

مگه بقیه مردا نمیرن سرکار؟ به نظرت حق داره کل مسئولیت زندگی وبندازه سرمن ومثه یه پسرمجرد بیاد وبره ...

چرا بقیه هم میرن ،توهم حق داری درست میگی ،ولی شبکاری خیلی سخته،بعدش اونم باید کمک کنه واسع امور زندگی ،باهاش حرف بزن بالخره اونم حرف حساب حالیش میره