2777
2789
عنوان

میخوام سقط کنم

1089 بازدید | 27 پست

۸ هفتمه نپرسید چرا بچه دار شدی چون هم از لحاظ مالی زندگیمون خوبه هم اینکه زندگی خوبی با شوهرم داشتیم بعد دوسال دکتر درمان بچه دار شدیم 

تا این خرداد ماه لعنتی 

کلا این ماه شوهرم مودی شده هرجا خواستم برو نخواستم نرو بعضی روزا اونقدر خوبه که بعضی وقتا روانی میشه

صبح بهش گفتم میرم بیرون گف هی مگه بیرون میشه تو بارداری استراحت کن گفتم نه دلم میخواد برم بیرون حالم عوض شه چیزی نگف 

تا اینکه شب اومد خونه من از صبح تا ۱۰ شب کارم تو خوشگذرونی میکنی هی بیرون هی بیرون با مادرت 

نگم که فوشم داد 

به خدا من قبل بارداری پول تو جیبی خودمو در می‌آوردم حتی لباسامم خودم میگرفتم الان حالم خوب نیس یه ماهه که کار نمیکنم

منم گفتم به من چه از صبح تا شب کاری وقتی اخلاق نداری اینا دعوا شد زنگ زد پدرم که دارم میگم یه جوری ماسمالی کردم  گف لباساتو جمع کن برو

میخوام بچه رو سقط کنم بگم طبیعی سقط شده بعدا برم 

راهی هس سقط کنم 

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم بچه بازی که نیست این فکرو نکن اصلا گناه اون طفل معصوم چیه؟ اوایل بارداریته شوهرت حساس شده میگذره

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

طفلی گناه داره چطور دلتون میاد😢

اینا زورشون نمی‌رسه زندگیشونو سر و سامان بدن شوهرشونو آدم کنن فقط زورشون به یه طفل بی زبون میرسه 

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

اینا زورشون نمی‌رسه زندگیشونو سر و سامان بدن شوهرشونو آدم کنن فقط زورشون به یه طفل بی زبون میرسه&nbs ...

آدم روانی که درمان نمیشه فقط جاش تیمارستانه 

اون خودش کنترل نداره هرچی میشه خانواده منو وسط می‌شونه به پدرم زنگ میزنه

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
آدم روانی که درمان نمیشه فقط جاش تیمارستانه  اون خودش کنترل نداره هرچی میشه خانواده منو وسط می ...

درسته درکت می‌کنم قبلاً این کارا رو اصلا انجام نمی‌داد ؟ چند هفته ای؟ شاید بخاطر بارداریت شوکه شده و حس می‌کنه آمادگی پدر شدنو ندارع

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

اینا زورشون نمی‌رسه زندگیشونو سر و سامان بدن شوهرشونو آدم کنن فقط زورشون به یه طفل بی زبون میرسه&nbs ...

با مراجعه به مشاور خانواده و زوجین میتونن با کمک هم مشکلشون رو حل کنن بخاطر بچشون لااقل

آدم روانی که درمان نمیشه فقط جاش تیمارستانه  اون خودش کنترل نداره هرچی میشه خانواده منو وسط می ...

باهاش حرف بزن اگه مشکل داره بره پیش متخصص

دارو درمانی کنه یا لااقل ببرش پیش روانشناس باهاش حرف بزنه

نکن تو اجازه قتل نداری، اون رو خدا داده خودشم میگیره 

کاش بگیره بده به کسایی که پدر خوبی دارن این از الان اینطوریه  من مگه بخور بخواب میکنم من از اول زندگی خرج خودمو دادم  

فقط چون صبح گفتم هر روز نمیشه رابطه داش بچه میوفته اینجوری سوخته به جهنم که سوخته