2777
2789
عنوان

کاش منم دختر داشتم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 3874 بازدید | 153 پست

حالا مامان من متنفره از دختر شانس ندارم ک://

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر هم قشنگیای خودشو داره🥲بچه فقط سالم باشه این مهمه!

درسته.

ولی دلم دختر میخواد

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
ریپ زدم

ب کتفم 🙂😂🤳🏻

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                    

انشالله دختردار بشی میگن دختر حافظ و ادامه دهنده رویاهای مادره

سنم گذشته واسه بارداری.

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
اونم خوبه ولی دختر واسه مامان یه چیز دیگس

من کاملا با حرفاتون موافقم من خودم ، مادرم بیماری داره تو این مدت من همش  نزدیک ۶ماه خدمتش   میکردم طوری که نمیتونست کاراشو انجام بده ولی خدارو شکر الان بهتره و واقعا داشتم فکر میکردم که دختر واقعا عصای دست مادره

سودییی چطوری دلت اومدددد

چی گفتم مگه🥺😂

بنظرم پسر و دختر مهم نیست مهم تربیتشونه که باعث بشه در آینده بهت پشت کنن یا هواتو داشته باشم 

پسرام خیلی هوامو.دارن اما جنس محبت دختر یع جور دیگس