2777
2789

اگه بچتون کنکورشو خیییلی خراب میکرد و کل سال نه درس میخوند نه هیچ کاری جز تو اتاق خودشو حبس کردن چه رفتاری نشون میدادین؟

یا اگه توان مالیشو داشتین میخواست بره معماری داخلی ازاد میذاشتین؟

کد تخفیف برنامه رژیم غذایی زیره : NE3842    ⚠️زدن اعمال یادتون نره⚠️

من سال اول خراب کردم..گفتن فدای سرت ولی دوست ندارن برم ازاد

امیدوارم امسال دیگه شرمندشون نشم

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سال اول خراب کردم..گفتن فدای سرت ولی دوست ندارن برم ازاد امیدوارم امسال دیگه شرمندشون نشم

من سال دوممه

از خواب بیدار شدن و خوابیدنم برام عذابه چه برسه به درس خوندن دیشب تا ۴ صبح فقط داشتم بیکار قلت میزدم رو تختم

هیچی باهاش حرف میزدم ببینم هدف و برنامش واسه ایندش چیه میخواد همنجوری تا اخر عمر تو اتاقش باشه؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

فدای پشماش ک خراب کرده

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

اگر توان مالی داشتم کمکش میکردم به هدفش برسه اما اگر نداشتم بابت خراب کردن کنکورش سرزنشش نمیکردم و حتی برعکس باهاش همدردی میکردم چون نوجوونای الان مثل ماها نیستن خیلی کمتر درک میشن و اکثر خانواده ها غمخوار های خوبی براشون نیستن...در نهایت همه مجبور نیستن حتما دانشگاه برن تا موفق بشن به قول دیالوگ مارمولک (باکمی تلخیص و تصرف)به تعداد انسان های روی زمین راه وجود داره یکی به موفقیت برسه و دانشگاه فقط یکی از اون هاست.🍀

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
من اگه چنین بچه ای داشتم دنیاشو زیر و زبر میکردم و دهنشو سرویس میکردم تا آدم شه آخه چنین بچه ی ضغیفی ...

خب اگه خودت نذاشته باشی هیچ کاری کنه چی؟حمومم میخواد بره بگی الان تایم مفید درس خوندنه نه حموم رفتن

دیگه بیرون رفتن و تفریح بماند...شاید ماهی دو ماهی یه دور بزنه برگرده

فدا سرش 

تو این جامعه الان دیگه درس مهم نیست چندان

مهم اینه چند تا حرفه به درد بخور بلد باشه که فردا روزی که فارغ التحصیل شد بیکار نچرخه و ای کاش و ای کاش نکنه 

آرایشگری،شیرینی پزی،آشپزی،خیاطی،طراحی دوخت 

همه اینا عالین و میشه ازشون کسب در آمد خوبی داشت 

بچه رو نباید به اجبار کشوند سمت درس خوندن 

فدای یه تار موش‌. هرچی بخواد میذارم بره بخونه. بخواد دوباره برای سال بعد بخونه هم کمکش میکنم

نمیگی عجب خرفتی بار اوردم به درد هیچ چی نمیخوره؟